Perhe löysi joulukuusestaan kärttyisen oloisen yllätysvieraan: "Äiti, tuo koriste pelästytti minut"

0:46
Pöllö yllätti perheen joulukuusesta

Perhe Yhdysvaltain Georgiassa oli viettämässä rauhallista iltaa kotona, kun he havaitsivat jonkun tuijottavan heitä joulukuusestaan...

Yhdysvaltain Georgiassa asuva perhe yllättyi toden teolla tuotuaan aidon joulukuusensa sisään. Katie McBride Newman oli lastensa Indian ja Jackin kanssa lopettelemassa illallista, kun he havaitsivat, etteivät ole yksin.

Lapsi pelästyi "koristetta"

Katie kuuli Indian huutavan toisessa huoneessa "voi jukra", kertoo CNN.

– Hän tuli hyvin dramaattisesti ruokailuhuoneeseen ja sanoo: 'Äiti, tuo koriste pelästytti minut'. Sitten hän purskahti itkuun, Katie muistelee.

Katie pitää pöllöistä ja talossa on pöllöaiheisia koristeita. Nyt kyseessä ei kuitenkaan ollut koriste, vaan aito eläin.

Kun Katie kurkisti olohuoneeseen, hän havaitsi pöllön tuijottavan häntä joulukuusesta. Pienen pöllön luontainen ilme teki siitä kiukkuisen oloisen.

Pöllö ei halunnut lähteä

Joulukuusi oli ostettu kaupasta jo päiviä aiemmin. Katien aviomiehen Billyn mukaan onkin mahdollista, että pöllö on istunut kuusessa jo ostohetkellä!

Perhe piti mahdollisena myös sitä, että pöllö olisi liihotellut sisään ikkunasta, mutta vaikka he jättivät ikkunan ja oven yöksi auki, pöllö ei poistunut.

Lopulta perhe päätyi soittamaan luontokeskukseen, joka kehotti syöttämään linnulle raakaa kanaa – olihan mahdollista, ettei se ollut syönyt päiväkausiin.

Kyseessä idänkirkupöllönen

Luontokeskuksen työntekijä tuli hakemaan pöllön, joka tunnistettiin idänkirkupöllöseksi. Se on alueella yleinen.

Lintu oli hoikassa kunnossa, mutta muuten terve. Se päästettiin ulos.

Lähde: CNN.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja