Kaveriporukka löysi loukkaantuneen linnun ja lähetti sen Uberilla hoitoon: "He varmistivat, että se saa heti huolenpitoa"

Kun Tim ystävineen löysi loukkaantuneen linnun, he halusivat auttaa sitä. Villieläinkeskukseen lähtemisen tiellä oli vain yksi mutta: Tim oli jo juonut alkoholia. Niinpä poppoo päätti soittaa linnulle Uberin!

Kun alkoholia nauttineen kaveriporukan piti pelastaa pieni lintu, he eivät antaneet juopumuksensa estää itseään. Ystävykset halusivat tarjota linnulle turvallisen kyydin, joten he tilasivat sille Uberin, kertoo KSL.

"Se tuli Uberilla"

Erikoinen idea päätyi uutiseksi sen jälkeen, kun pieni lintu saapui Utahissa sijaitsevaan villieläinkeskukseen. Kun linnun tietoja tiedusteltiin, kävi ilmi, ettei siitä ollut olemassa tietoja. Keskuksen johtaja Dalynn Marthaler vaati lintua kantaneelta vapaaehtoiselta selitystä sille, miten lintu oli keskukseen päätynyt.

– Se tuli Uberilla, oli vapaaehtoisen vastaus.

Hupaisa vastaus todella oli totuus.

Eivät voineet ajaa humalatilan vuoksi

Lauantai-iltaa naapurustojuhlissa viettänyt Tim Crowley ystävineen löysi loukkaantuneen linnunpoikasen, kun se miehen sanojen mukaan "putosi taivaalta". He soittivat villieläinkeskukseen kysyäkseen apua ja lähettivät myös kuvia eläimestä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Koska linnun pesää ei löytynyt ja eläin kaipasi apua, Tim tovereineen päätti toimittaa linnun hoitoon. Matkan tiellä oli vain yksi mutta: Tim ja muut olivat jo juoneet alkoholia.

He päättivätkin soittaa linnulle Uberin. Linnun löytäneen Timin mukaan ajatus oli aluksi vitsi.

– Sitten ajattelimme, että ei, oikeasti. Miksei? Me maksaisimme siitä.

"Se oli supervastuullista"

Kyyti saapui vasta muutaman tunnin päästä. Lintu lastattiin autoon ja lähetettiin villieläinkeskukseen. Autossa ei ollut muita matkustajia.

– Olimme aika huvittuneita siitä. Meistä oli superhauskaa, että he hankkivat sille Uberin, Marthaler sanoo.

– Se oli supervastuullista. He eivät ajaneet humalassa, mitä arvostan suuresti. Ja se, että he eivät jättäneet lintua kärsimään ja varmistivat, että se saa heti huolenpitoa, on mahtavaa.

Yksin olevaa poikasta ei aina tarvitse auttaa

Marthalerin mukaan linnun pelastaneet myös toimivat oikein soittaessaan keskukseen ennen muita toimenpiteitä. Olisi ollut mahdollista, että lintu ei kaipaa apua, vaan esimerkiksi vain odottaa emoaan. Näin ei kuitenkaan ollut.

– Joskus se, että jättää linnun yksin ja antaa sen olla on paras tapa toimia, Marthaler muistuttaa.

Nyt pelastettu pikkulintu voi hyvin. Sillä on keskuksessa seuraa ja ruokaa. Se on nimetty Peteyksi. Petey palaa luontoon kesän lopulla.

Lähteet: KSLNewsradio.com, Facebook, CNN

Lue myös:

    Uusimmat