Peppu piukaksi ja mieli virkeäksi polkemalla

Kun hyppäät satulan selkään, kaloreiden polttamisen lisäksi hoidat samalla myös mieltäsi.

Taistelussa saada itsellesi muodokkaat reidet ja kauniit sääret, pyörä voi olla paras liittolaisesi. Pyörällä polkiessasi kaikki alavartalosi lihakset työskentelevätjalat, lantio ja pakarat. Satulasta kannattaa välillä nousta myös seisomaan, sillä se vahvistaa käsivarsiesi lihaksia.

Juoksun ja uimisen ohessa, pyöräily on yksi tehokkaimmista liikuntalajeista. Se vahvistaa jalkojesi lihaksia ja niveliä ja auttaa polttamaan myös rasvaa paikoista, missä se monilla naisilla on tiukassa.

Hellii myös mieltäsi

Pyöräily tekee ihmeitä kropallesi, mutta myös mielellesi. Sen on tutkittu torjuvan stressiä ja ahdistusta ja on varmasti yksi ekologisin keino syysmasennuksen hoitoon. Samalla kun hiki virtaa ja kilometrit karttuvat, mieliala kohoaa kuin itsestään.

Hyppää satulaan!

Ulkona pyöräilevän on hyvä muistaa suojata silmät ja iho auringolta. Kun ilmat alkavat kylmetä voi pyöräilyä rakastava jatkaa harrastustaan liikuntasaleilla. Monilla saleilla on tarjolla ohjattuja spinning-tunteja eritasoisille polkijoille. Sisäpyöräilyä harrastavan kannattaa huolehtia oikeanlaisesta vaatetuksesta ja jalkineista. Valitse hengittäviä kankaita ja kengät, joissa on kuminen pohja välttääksesi kengän luisumisen polkimelta.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lähde: hellomagazine.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja