Pentagonin salaisen ufo-ohjelman ex-johtaja: "Ihmisille kerrotaan ydinpommeista, mutta ei siitä, että taivaallamme on jotakin tuntematonta"

Kuuntele keskustelu: Lentäjät raportoivat selittämättömistä valoista lennonjohdolle 1:24
Video: Lennonjohtokeskustelu Irlannissa havaituista ufovaloista

Yhdysvaltain hallinnon salaisen ufo-ohjelman entinen johtaja Luis Elizondo kertoo mielenkiintoisia tietoja entisestä työpaikastaan.

Elizondo on työskennellyt ufo-kohtaamisia tutkivassa AATIP-ohjelmassa (Advanced Aerospace Threat Identification Program). Hän kertoo tuoreessa TV-dokumentissa ufotutkinnasta.

LiveScience kertoo, että luvassa ei ole kuitenkaan tulossa suuria väitteitä siitä, että ufot olisivat avaruuden muukalaisten tekemiä.

Sen sijaan Elizondon mukaan jopa avaruusoliospekulaatioita pelottavampaa on ajatus siitä, että jokin vieras maa olisi salaa kehittänyt mullistavia ja ennennäkemättömiä laitteita.

Hypernopeita esineitä havaittu

AATIP oli raportoinut hypernopeista esineistä, jotka kestivät jopa 500 G:n kiihdytysvoimia. Vertailun vuoksi ihmiskeho kestää vain noin 9 G:n voimia ennen pyörtymistä.

Osa raportoiduista kohteista paljastui drone-lennokeiksi tai oudosta kulmasta havainnoiduiksi testiohjuksiksi.

Elizondo ihmettelee, että miksi ihmisille kerrotaan ydinaseiden uhasta, mutta heihin ei kuitenkaan luoteta siten, että heille kerrottaisiin taivaalla olevan jotakin, mistä ei ole tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat