Penélope Cruz: Ainainen murehtiminen tekee oloni tuskalliseksi

Vaikka näyttelijä Penélope Cruz yrittääkin karkottaa ahdistavat ajatukset mielestään, tähti myöntää murehtivansa liikaa.

Näyttelijä Penélope Cruz, 37, kertoo, että vaikka hän tulee iän myötä koko ajan tyytyväisemmäksi, hänen huolestuneisuutensa vaivaa häntä edelleen. Kaunottarella on yksivuotias poika Leonardo aviomiehensä, näyttelijä Javier Bardemin kanssa.

– Olen murehtija. Elän jokaiselle päivälle ja yritän pelätä ja huolehtia vähemmän. Mutta olen aina murehtinut kaikesta; se on luontoni. Ja se on asia, joka saa minut eniten kärsimään, Cruz kertoo.

– En pidä siitä (tavasta) itsessäni, koska se on hyvin tuskallista. Se on edelleen asia, jonka eteen minun on tehtävä töitä, Cruz lisää.

Oscar-voittaja on tehnyt vähemmän töitä tultuaan äidiksi ja vakuuttaa, että haluaa toimia niin jatkossakin.

– Ehkä teen yhden elokuvan vuodessa, kenties kaksi, mutta sen enempää en, sillä muut asiat ovat nyt tärkeämpiä, tähti kertoi Harper's Bazaar -lehdelle.

Espanjan kansalaiset Cruz ja Bardem viettävät aikaansa puoliksi Madridissa ja puoliksi Los Angelesissa, vaikka Cruz onkin varma, ettei halua kasvattaa lastansa Hollywoodissa.

– Minulla on täältä (Hollywoodista) paljon muistoja. Toiset hyviä, toiset eivät niin hyviä. Olen elänyt täällä kauniita hetkiä, mutta en halua asua täällä. Tämä ei ole paikka, jossa haluan kasvattaa lapseni, Cruz on kertonut.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja