Pelottava tilanne Wimbledonin tennisturnauksessa – pelaajalta nopea reagointi

Wimbledonin perinteikäs tennisturnaus käynnistyi maanantaina. Heti ensimmäisellä kierroksella koettiin pelottava tilanne, kun pallopoika alkoi voimaan huonosti Ukrainan Lesia Tsurenkon ja Iso-Britannian Jodie Burragen välisessä ottelussa.

Burragen ja Tsuerenkon välinen ottelu oli toisen erän alussa, kun se jouduttiin keskeyttämään useaksi minuutiksi pallopojan alettua voimaan huonosti. Poikaan ei ollut osunut pallo ja oli epäselvää, mitä oli tapahtunut, mutta hoidon tarveessa hän oli kuitenkin. 

– Se on kauheaa nähdä, kun pallopojat tai pallotytöt joutuvat kokemaan tällaista, Eurosportin englanninkielinen selostaja sanoi.

Kotiyleisönsä edessä pelaava 23-vuotias Burrage huomasi nopeasti, että kaikki ei ollut kohdallaan ja oli nopeasti pojan luona tarkistamassa hänen kuntoaan. Burrage vei pojalle energiajuomaa ja karkkipussin, jotta tämä saisi energiaa kehoonsa.

Tilanne kesti viiden minuutin ajan kunnes poika saatettiin pois kentältä toimitsijoiden avustamana. Ottelun jatkuttua Tsurenko oli omaa luokkaansa ja voitti ottelun suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-3.

Lue myös:

    Uusimmat