Mainos

Pelottaako alusasuvalintani naiset pois? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen nuori, itsestään huolehtiva mies. Ajauduin puolivahingossa käyttämään ”miesten stringejä” erään myyjän ehdotuksen jälkeen. Tykästyin kovasti niiden mukavuuteen. Mietin, kehtaanko pitää niitä naisten seurassa, jos hommat etenevät petiin asti? Vai otanko varman päälle asian suhteen, etten pelota naista pois," kyselee nimimerkki Nuorukainen.

Näin naisraati vastasi

”Ensinnäkin, stringitkö mukavat? Mitä ihmeen alushousuja olet aiemmin pitänyt? Toisekseen, ole kiltti, äläkä koskaan (siis IKINÄ) käytä stringejä naisen nähden. En tiedä, mikä voisi ajaa minut nopeammin pois miehen sängystä kuin tuollainen stringipaljastus. Tulee ihan kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta. Kolmanneksi, ajauduit käyttämään stringejä ”puolivahingossa”? Justiinsa.”
– 31, sinkku

"En nyt ehkä ensitreffien alkuminuuteilla tunnustaisi tällaista asiaa, koska siitä voi tulla olo, että ajatuksesi ovat jo "navan alla" tutustumisen sijaan... Jos olette tunteneet jo pidemmän aikaa, asian voi mielestäni kertoa. Jos nainen jättää sinut housuvalinnan vuoksi, olet luultavasti väärän naisen seurassa."
– 31, parisuhteessa

"Ota varman päälle! Itse saisin ainakin oudot vibat, jos huomaisin stringit miehellä."
– 29, naimisissa

"Pelotusvaaran vuoksi säästäisin ”miesten stringien” käytön vain omien silmien nähtäville. Kun nainen on tullut tutuksi ja homma edennyt pidemmälle, voit jo paljastaa mukavuutesi salaisuuden."
– 26, sinkku

 

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.