Mainos

Pelle Heikkilä ja Sophia-vaimo näyttelivät Nöpö-Felixin vanhempia – pariskunta niittää mainetta tv-sarjoissa: "Onhan se hirveän henkilökohtaista"

Putous-näyttelijä Christoffer Strandbergin sketsihahmo Nöpö-Felix esitteli vanhempansa Putous-yleisölle ohjelman finaalijaksossa. Sketsihahmon fanit innostuivat, kun lavalle asteli näyttelijäpariskunta Pelle ja Sophia Heikkilä

Pelle ja Sophia Heikkilä niittävät tällä hetkellä mainetta ajankohtaisissa tv-sarjoissa. Vastikään Putouksessakin vieraillut pariskunta kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että nyt he ovat päättäneet, että seuraavaksi on aika tehdä taas töitä erillään.

Heikkilät viettivät lapsineen koko viime kesän Chilessä kuvaten Ylelle Invisible Heroes -sarjaa. He näyttelivät sarjassa suomalaisia Tapani ja Lysa Brotherusta, jotka pelastivat 1970-luvulla yli 2000 pakolaisen hengen Chilen sotilasvallankaappauksen aikana. 

Puolison kanssa näyttelemisessä on parin mukaan sekä hyviä että huonoja puolia. Pariskunta kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että kehuja on tullut kemiasta, joka välittyy myös katsojille. 

– Mutta onhan se hirveän henkilökohtaista. Tunnen Sophian jokaisen katseen ja jokaisen – no, sinulla ei ole ryppyjä, mutta jos olisi, niin tuntisin ne kaikki, Pelle Heikkilä nauraa vaimolleen. 

– Tiedän ne pienet vivahteet hänen katseessaan. Se tuntui kuvatessa niin alastomalta, että miltä se näyttää kameran edessä. 

Sarjassa Brotherukset puhuvat suomea, kun Heikkilöillä kotikieli on ruotsi. Se auttoi Sophia Heikkilän mukaan etääntymään yksityiselämästä. 

Heikkilät juhlivat pian kahdeksatta hääpäiväänsä. Opiskelukavereista pariskunnaksi siirryttiin aikanaan melko yllättäen. Vilkasta elämää viettänyt Pelle Heikkilä kertoo päättäneensä eräänä saaristossa vietettynä iltana, että asioiden on muututtava. 

– Yöllä, kun kaikki nukkuivat, otin vasaran ja taltan ja menin saaren eteläosaan. Hakkasin siellä kallioon "Pelle sydän Sophia" ja otin siitä kuvan. 

Aamulla kuvan nähtyään Sophia muistaa olleensa järkyttynyt. 

– Ihmettelin että mitä tämä tarkoittaa, yök! Meillä ei ollut ennen sitä mitään säpinää, hän nauraa. 

Siitä seurustelu kuitenkin pian alkoi. Kaksi vuotta myöhemmin Pelle vei Sophian katsomaan kallioon hakkaamaansa merkkiä ja polvistui kosimaan. 

Nyt parilla on 6-, 4- ja 1-vuotiaat lapset ja kummallakin ura edessä. Unelmana olisi päästä jonakin päivänä tekemään eurooppalaista draamaa suomalaisen ohella. Lähitulevaisuudessa kuitenkin siintää kuvausten- ja lomantäyteinen kesä. 

– Landeilua paljon, ehkä jokin ulkomaanmatka. Perhe-elämää. Kalastusta, pari hymyilee. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja