Pelaajien bussi läpäisi roihuavan soihtumeren – katso huima video Zenit-fanien tuesta

Pietarilaisseura Zenitin fanit tukivat joukkuettaan upealla tavalla Fenerbahcea vastaan pelatun jalkapallon Eurooppa-liiga-ottelun alla. Fanit olivat luoneet soihduillaan roihuavan punaisen meren, jonka läpi pelaajien bussi kulki kohti Pietarin stadionia.

Zenit oli aiemmin hävinnyt 1. pudotuspelikierroksen avausosan Turkissa maalein 0–1. Kotonaan se kuitenkin juhli torstai-iltana 3–1-voittoa ja eteni näin Eurooppa-liigan neljännesvälieriin.

Fenerbahce oli pitkään toiselle puoliajalle kiinni jatkopaikassa vierasmaalin turvin, kun Zenit johti toista osaottelua 2–1. Zenitin Sardar Azmoun läpäisi kuitenkin Fenerbahce-puolustuksen ja tuikkasi jatkopaikkaan riittäneen 3–1-osuman 76. minuutilla.

Zenit eteni näin jatkoon yhteismaalein 3–2.

Näyttävä video fanien soihtumerestä on katsottavissa alla.

Kello 22 Eurooppa-liigassa käynnistyi seitsemän pudotuspeliottelua, mukaan lukien suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin ja Krasnodarin yhteenotto. Avausosa päättyi 0–0-tasapeliin.

Kaikki Eurooppa-liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.