Arsenal selätti demoninsa Eurooppa-liigassa – valkovenäläinen yllätys suli kammokämmin jälkeen

Arsenal eteni jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälieriin päihitettyään 1. pudotuspelikierroksella valkovenäläisen BATE Borisovin. Arsenal löi BATEN toisessa osaottelussa kotonaan tylysti 3–0 ja paineli jatkoon yhteismaalein 3–1.

BATE oli yllättänyt Arsenalin otteluparin avausosassa 1–0-kotivoitolla. Lontoossa BATEn jatkohaaveet kokivat kuitenkin painajaismaisen takaiskun jo ensiminuuteilla, kun puolustaja Zakhar Volkov sähläsi pallon neljännellä minuutilla omaan maaliin.

Myöhemmin avausjaksolla Shkodran Mustafi puski Granit Xhakan antamasta kulmapotkusta pallon pömpeliin. Toisella jaksolla Arsenal iski jälleen kulmasta: Xhaka antoi, ja pelivälineen puski maaliin Sokratis, joka oli tullut muutama minuutti aiemmin vaihdosta sisään.

Arsenal ei antanut BATElle ottelussa mitään palaa – pallollista peliä dominoinut lontoolaisseura osoitti selättäneensä Valko-Venäjällä kärsityn tappion kirvoittamat demonit.

Kello 22 Eurooppa-liigassa alkaa seitsemän ottelua, mukaan lukien suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin ja Krasnodarin yhteenotto. Avausosa päättyi 0–0-tasapeliin.

Kierroksen tulokset voi tarkastaa täältä. Kaikki Eurooppa-liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.