Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Pekoni-juustopastaa ja karviaissoppa 8.8.2001

Julkaistu 08.08.2001 11:13

Toim. Sari-Leena Heilanen

Pekoni-juustopastaa


500g pastaa esim. farfallea tai gnoccia
170g ( 1 pkt) paistettua pekonia
200g feta- ja sinihomejuustoa paloiteltuna
1 rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1- 1 1/2 dl ruokakermaa
mustaapippuria myllystä

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekonit pannulla rapeiksi ja valuta ylimääräinen öljy pois, vaikka talouspaperille. Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi joko saksilla tai veitsellä. Laita kypsät ja valutetut pastat laakeaan kasariin tai wokkipannuun. Lisää päälle paloitellut pekonit. Leikkaa juustot ja lisää ne pastojen sekä pekonin päälle. Puolita kirsikkatomaatit ja laita pastan sekaan. Valuta ruokakerma tasaisena nauhana ja sekoita ruokaa kevyesti, mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa herkullinen pastaruoka tuoreen patongin kera.

Karviaissoppa

1/2 kg tuoreita karviaisia
1 l vettä
2 dl sokeria
3 kanelitankoa
3 sitruuna siivua
Puhdista karviaiset ja laita ne kasariin. Lisää vesi, sokeri ja kanelitangot. Pese sitruuna erittäin hyvin kuumassa vedessä ja leikkaa kolme siivua. Lisää kolme sitruunasiivua kasariin. Anna karviaiskeiton kiehua noin 15 minuuttia. Tarjoa keittoa joko kuumana tai kylmänä jälkiruokana tai välipalaksi.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Millaisia virheitä kodin valaistuksessa voi tehdä? "Yksi tosi tyypillinen moka"Joulukinkun jämistä kebabia! Ota Huomenta Suomen ja Chef Wallinin ohje talteenAutoilija, ovatko nämä järjestelmät pois päältä autossasi? Nyt kannattaa miettiä uudelleenNooran ja Petran helposta lohikakusta tuli viraalihitti – luotto-ohje peräisin 1980-luvultaKarmean onnettomuuden jälkeen Maarit arvasi seuraukset – "Enkö mä kävele enää?"Tunnistatko seksiasennot kuvista? Selvitä testin avulla

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:03
    Sisustus

    Millaisia virheitä kodin valaistuksessa voi tehdä? "Yksi tosi tyypillinen moka"

  • 13:13
    Joulukinkku

    Joulukinkun jämistä kebabia! Ota Huomenta Suomen ja Chef Wallinin ohje talteen

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Autoilija, ovatko nämä järjestelmät pois päältä autossasi? Nyt kannattaa miettiä uudelleen

  • 08:16
    Ruoka

    Nooran ja Petran helposta lohikakusta tuli viraalihitti – luotto-ohje peräisin 1980-luvulta

  • 06:39
    Asian ytimessä.doc

    Karmean onnettomuuden jälkeen Maarit arvasi seuraukset – "Enkö mä kävele enää?"