Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Pekoni-juustopastaa ja karviaissoppa 8.8.2001

Julkaistu 08.08.2001 11:13

Toim. Sari-Leena Heilanen

Pekoni-juustopastaa


500g pastaa esim. farfallea tai gnoccia
170g ( 1 pkt) paistettua pekonia
200g feta- ja sinihomejuustoa paloiteltuna
1 rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1- 1 1/2 dl ruokakermaa
mustaapippuria myllystä

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekonit pannulla rapeiksi ja valuta ylimääräinen öljy pois, vaikka talouspaperille. Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi joko saksilla tai veitsellä. Laita kypsät ja valutetut pastat laakeaan kasariin tai wokkipannuun. Lisää päälle paloitellut pekonit. Leikkaa juustot ja lisää ne pastojen sekä pekonin päälle. Puolita kirsikkatomaatit ja laita pastan sekaan. Valuta ruokakerma tasaisena nauhana ja sekoita ruokaa kevyesti, mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa herkullinen pastaruoka tuoreen patongin kera.

Karviaissoppa

1/2 kg tuoreita karviaisia
1 l vettä
2 dl sokeria
3 kanelitankoa
3 sitruuna siivua
Puhdista karviaiset ja laita ne kasariin. Lisää vesi, sokeri ja kanelitangot. Pese sitruuna erittäin hyvin kuumassa vedessä ja leikkaa kolme siivua. Lisää kolme sitruunasiivua kasariin. Anna karviaiskeiton kiehua noin 15 minuuttia. Tarjoa keittoa joko kuumana tai kylmänä jälkiruokana tai välipalaksi.

Lisää aiheesta:

Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä"Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takarajaTyönantajan joululahjassa voi piillä kurja veroyllätys – näin vältät sudenkuopat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • 17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!

  • 14:45
    Sauna

    Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä

  • 12:27
    Elektroniikka

    "Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!

  • 09:04
    Joulukinkku

    Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takaraja