Pekka Pouta repeää totaalisesti kesken ohjelman kuvausten – ei saa naurua millään loppumaan

Hulvattoman visailuohjelman estradilla nähdään julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Stadilaiset ja landelaiset pääsevät ottamaan mittaa toisistaan, kun Stadi vs. Lande -ohjelman kolmas kausi käynnistyy MTV3-kanavalla hulvattomasti, kun meteorologi Pekka Pouta nähdään kilpailemassa visailun voitosta. Poudalta kysytään jaksossa kinkkinen kysymys liittyen Joensuuhun. 

– Onko Joensuun kaupungin nimikkoeläin ilves vai rupilisko? Lamberg kysyy suosikkimeteorologilta jaksossa.

Pouta repeää kysymyksen kuullessaan totaalisesti.

– Niillä on kyllä vähän kiero huumorintaju, Pouta nauraa.

– Tämä on varmasti ollut äänestys ja he ovat äänestäneet tätä nimikkoeläintä. Eniten tietysti on saanut ääniä joensuulaiset rupiliskot, meteorologi toteaa hysteerisenä.

Stadin puolella kisaamassa nähdään Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, juontaja-toimittaja Vappu Pimiä sekä Radio Helsinginkin aalloilta tuttu Laura Friman. Toisessa stadin joukkueessa voittoa tavoittelevat Leijona-maalivahti Noora Räty, liikemies Hjallis Harkimo sekä urheiluguru Kaj Kunnas.

Landen puolella taistoon käyvät näyttelijät Timo Lavikainen ja Linda Wiklund sekä säämies Pekka Pouta. Toisessa lande-joukkueessa stadi-tietämystään testaavat puolestaan artistit Erika Vikman, Hanna Pakarinen ja Eini.

Ohjelman kolmannella tuotantokaudella pelissä on jälleen koko Suomen herruus, kun landen ja stadin joukkueet kisaavat vastapuolen alueen tietämyksestä. Visailussa tahtipuikkoa heiluttavat lempeän nokittelun mestarit Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

– Olen todella innoissani tästä uudesta kaudesta. Taas saatiin studioon mitä mielenkiintoisimpia joukkueita, jotka omalla omaleimaisella tavallaan peilaavat Suomen maata ja sen ominaispiirteitä. Erityisen mahtavaa on juontaa tätä torikokousta huumorin emeritusprofessorin Jaska Saariluoman kanssa, toteaa ohjelman toinen juontaja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande starttaa MTV3-kanavalla 25.1. klo 20. Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja