Pekka Pouta nousi someilmiöksi – Game of Thrones -imitaatio ihastuttaa maailmalla

Pekka Pouta ennustaa: Winter is Coming 0:20

Meteorologi Pekka Poudan tähdittämä MTV Sport Talvimaratonin mainos on noussut somehitiksi.

MTV Sport Talvimaratonin vastikään julkaistussa mainoksessa meteorologi Pekka Pouta muuntautuu Game of Thrones -hittisarjan synkäksi sotalordiksi.

– Winter is coming, Pouta murisee Eddark Starkin näköisenä turkissa ja miekka kädessä.

Hauskasta mainoksesta on tullut pikavauhtia varsinainen somehitti ympäri maailmaa.

Videopätkää on jaettu useissa eri  viihteellisissä kuva -ja videopalveluissa. Esimerkiksi riemurasia.net -viihdesivuston kautta pätkää on jaettu Facebookiin yli 500 kertaa.

Poudan Game of Thrones -imitaatio on jaettu myös 9gag.com- ja  imgur.com - viihteellisissä kuva-, meemi- ja videopalveluissa. Imgurissa kolme päivää pyörinyttä gif-versiota on katseltu lähes 6 000 kertaa ja kommenttejakin on kertynyt yli 400 kappaletta.

Pätkä on levinnyt myös videopalvelu Youtubeen, jossa sitä on katseltu yli 2 500 kertaa.

Poudan muodonmuutos on linkattu myös verkkopalvelu Reddittiin. Reddit on sosiaalinen verkkosivusto, jossa käyttäjät voivat jakaa linkkejä kiinnostaviin verkkosivustoihin. 

Poudan viileä veto on noteerattu Kiinassa saakka. Pätkää on uudelleentwiitattu peräti 37 000 kertaa kiinalaisella weibo-mikrobloggausalustalla.

MTV Sport Talvimaraton starttaa mäkihypyn maailmancupin avauksessa Klingenthalissa marraskuun 21. ja 22. päivä. MTV Total tarjoaa lähes 200 maailmancupin kilpailua suorina lähetyksinä aina huhtikuuhun saakka.


Lue myös:

    Uusimmat