Pehmeiden arvojen putiikki

Uudenlainen Finlayson-myymälä on avattu Helsingin Kauppakeskus Kamppiin. Liikkeen valikoimaan kuuluvat Finlaysonin laadukkaat kodintekstiilit sekä Familonin mukavat vuodekokonaisuudet.

Myymälässä on esillä Finlaysonin vuode-, keittiö- ja kylpyhuonetekstiilejä sekä valikoima Familonin peitteitä, tyynyjä, patjoja ja sänkyjä. Familon-kulmauksessa pehmeistä unista haaveilevaa auttaa valintaopas, jonka avulla on helppo löytää itselle sopivat tuotteet.

Asiakkaille esitellään sisutusteemoja ja tuoteuutuuksia vuodenaikojen mukaan. Kesää odotetaan valmistautumalla kevään juhliin ja tulevaan mökkikauteen. Nyt esillä olevassa mallistossa lähestyvästä keväästä kertovat kukkakuviot ja lumoavat lumpeet. Väreistä pistävät esiin pirteä keltainen, raikas vihreä ja lila sekä turkoosi.

Kevään 2006 uutuuksia.

Sisustusarkkitehti Aleksi Hautamäen suunnittelema myymälä on helposti lähestyttävä ja viihtyisä. Hämärä valaistus ja sisustuksessa käytetyt karheat luonnonmateriaalit luovat rauhallisen tunnelman. Kodikas myymälä kutsuu hypistelemään pehmeitä uutuuksia.

Finlaysonin myymälä sijaitsee Kampin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa osoitteessa Urho Kekkosen katu 1. Liike on avoinna arkisin 9-21 ja lauantaisin 9-18.

MTV3-VM (9.3.2006)

Kuvat: Finlayson

Lue myös:

    Uusimmat