Pedofiili ei kestänyt kuulla 260 vuoden tuomiotaan – karmeaa materiaalia verkkoon ladannut mies pyörtyi oikeuden istunnossa

Yhdysvalloissa Rhode Islandin osavaltiossa 260-vuoden vankilatuomio oli liikaa pedofiilille. Mies pyörtyi oikeudessa kuultuaan hänelle vakavista rikoksista langetetun tuomion.

Tapauksesta uutisoivan New York Postin mukaan Thomas Goodman tuomittiin muun muassa kahden kuusivuotiaan tytön ja pienen vauvan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hirveitä rikoksia tehneen miehen pää ei kuitenkaan kestänyt kuulla hänen tekojensa seurauksia.

Tuomio teoista oli 260 vuotta vankeutta. Goodman pyörtyi hetki tuomion julistamisen jälkeen Rhode Islandin osavaltiossa pidetyssä oikeudenkäynnissä.

– Turmeltuneisuutesi taso ylittää käsityskyvyn, tuomari tuomari John McConnell sanoi oikeuden istunnossa.

Syyttäjän mukaan 45-vuotias tuomittu oli jättänyt uhreihinsa pysyvät arvet. Mies oli julkaissut myös karmeaa materiaalia hyväksikäytöistään internetiin.

Mies jäi kiinni sen jälkeen, kun hänen esimiehensä ottivat häneltä puhelimen pois. Mies oli käyttänyt puhelintaan työajalla ja työnantaja löysi puhelimesta järkyttävää materiaalia.

Puhelimen ottamista pois selittää se, että mies työskenteli sukellusveneitä valmistavassa yrityksessä.

MTV Uutiset kertoi helmikuussa yhdestä Englannin nuorimmista pedofiileista. Katso alta video Sophiesta, joka on tuomittu vankeuteen teoistaan. Hän teki rikokset ollessaan vain 17-vuotias.

0:15

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja