Pauli Hanhiniemi: Kolmas nainen palaa, jos hinnasta sovitaan

Laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemi on vaikuttanut suomalaisessa musiikkimaailmassa jo yli 20 vuoden ajan. Hanhiniemi on sanoittanut pitkän uransa aikana vinon pinon hittejä niin omille yhtyeilleen kuin toisille artisteillekin.

Erityisesti yhteistyö Yö-yhtyeen Olli Lindholmin kanssa on kantanut hedelmää. Hanhiniemi myöntää, että hänen panoksensa sanoittajana on "edesauttanut biisien laatua", mutta hän ei kuitenkaan halua ottaa kunniaa Yön uudesta kukoistuksesta.

- Kyllä se on Ollin semmoista määrätietoista ja antautuvaa työtä vaatinut tää Yö-yhtyeen menestys, että en mä halua ottaa siitä kunniaa, Hanhiniemi totesi MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -ohjelmassa keskiviikkoaamuna.

Nykyään Hehkumo-nimisessä kansanmusiikkiyhtyeessä vaikuttava Hanhiniemi tuli tutuksi Kolmas nainen -yhtyeen solistina. Bändi hajosi jo lähes 14 vuotta sitten, mutta fanien toivo yhtyeen näkemisestä vielä joskus yhdessä ei ole täysin menetetty. Hanhiniemi myönsi Huomenta Suomen -haastattelussa, että legendaarinen yhtye voi vielä palata yhteen isoa korvausta vastaan.

- Mutta se pitää olla tosi iso se raha. Keikalle tai parille, mutta meillä ei ole mitään aikomusta ryhtyä uudestaan esiintyväksi ja ympäri maata kiertäväksi ja levyttäväksi bändiksi. Mutta se on ihan selvä juttu, että jos on paljon rahaa, niin kyllä me keikalle voidaan lähteä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat