Pauli Hanhiniemi liittyi Instagramiin – ensimmäinen päivitys ei mennyt ihan putkeen: "Ei tämän paremmin voi instailua aloittaa"

Näin syntyi Pauli Hanhiniemen ihka ensimmäinen päivitys Instagramiin: "Käytetäänkö samaa suodatinta kuin pääministeri?" 1:31
Näin syntyi Pauli Hanhiniemen ihka ensimmäinen päivitys Instagramiin: "Käytetäänkö samaa suodatinta kuin pääministeri?"

Pauli Hanhiniemi teki avauksensa tuoreella Instagram-tilillään.

Muusikko Pauli Hanhiniemi, 58, liittyi hiljattain Instagramiin, mutta hänen ensimmäistä päivitystään saatiin sosiaalisen median alustalla odotella tovi. Lauantaina 25. helmikuuta Hanhiniemi vieraili Huomenta Suomi -ohjelman sohvilla, jolloin juontajat Niina Backman sekä Lorenz Backman päättivät, että asiaan on tultava muutos. 

– Nyt me tehdään sinne julkaisu, ja me tehdään se sinne feedin puolelle, eli se on se, joka jää sinne, ja stoori poistuu sieltä myöhemmin, Niina Backman ohjeisti.

Kolmikko asettui yhteiseen selfieen, jonka jälkeen Hanhiniemi pohti, pitäisikö kuvassa käyttää jotakin filtteriä.

– Käytetäänkö samaa, mitä pääministeri käyttää? Hanhiniemi pohti viitaten Sanna Mariniin, jonka supersuosion saavuttanut Instagram-tili rikkoi hiljattain miljoonan seuraajan rajan.

Hanhiniemi todella julkaisi yhteiskuvan juontajien kanssa, mutta se ei kuitenkaan mennyt aivan kuten Strömsöissä: kuva latautui Instagramiin väärinpäin. Yllä olevan videon lopusta näet, miltä lopputulos näytti.

Otos on kerännyt runsaasti huvittuneita kommentteja, joista yksi on Huomenta Suomen juontajiin lukeutuvalta Aki Linnanahteelta.

– Ei tämän paremmin voi instailua aloittaa, Linnanahde sanaili.

Vinoittain menneen päivityksen lisäksi Hanhiniemi julkaisi Huomenta Suomen kulisseista toisen selfien Backmanien kanssa – ja se osui oikeinpäin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tuli siis oltua Huomenta Suomessa ja yllyttivät minut aktivoitumaan Instassa. Minä nöyränä poikana aktivoiduin, Hanhiniemi kirjoitti kuvan yhteyteen.

Yllä olevalta videolta näet, kuinka kävi Pauli Hanhiniemen ensimmäiselle Instagram-päivitykselle. Alla olevalla videolla haastattelu kokonaisuudessaan.

Pauli Hanhiniemi taas tien päällä 18:48

Lue myös:

    Uusimmat