Paula Vesala traagisesta lapsuudestaan Me Naisissa – isättömyyttä ja alkoholismia

Paula Vesala pohtii perhemalleja Me Naisten haastattelussa. Hän ei välitä sukupuolirooleista vanhempien kesken. Vesalalle on tärkeämpää, että vanhempi on vastuullinen ja kiva.

Ilman isää varttunut Paula Vesala kertoo Me Naisissa, että lapsuuden uusioperhekuvio avasi hänen silmänsä sille, ettei kokonainen perhe ole aina idyllinen.

Vesala kasvoi neljän veljen, äidin ja isäpuolen kanssa. Hetken hän sai kokea millaista on, kun talossa on isähahmo. Isäpuoli menehtyi Paulan ollessa alle kaksikymmentä.

Vesalan isäpuolella oli myös ongelmia alkoholin kanssa. Muusikko-näyttelijän mukaan isäpuoli menehtyi alkoholismiin.

– Illuusioni täydellisestä ihanneihmisestä loppuivat siihen. Se karisti luulot, että joku taivaan lähettämä sankari voisi tulla ja kääntää kaiken toisin, Vesala kertoo Me Naisissa.

Vesalan isäpuolella oli myös ongelmia alkoholin kanssa. Muusikko-näyttelijän mukaan isäpuoli menehtyi alkoholismiin.

– En halua sanoa hänestä rumasti, mutta surullinen tautihan se on.

Hän kertoo oppineensa hyväksymään ihmisen ihmisenä.

– Elämä olisi todennäköisesti ollut ihan samanlaista kuin muilla, vaikka isäni ei olisi menehtynyt. Minulla on arkiset ajatukset siitä, mitä vanhemmuus on ja miten vanhemmat ovat läsnä.

Paula Vesala tähdittää Selma Vilhusen ohjaamaa Tyttö nimeltä Varpu -elokuvaa, joka saa ensi-iltansa syksyllä. Isättömyys on keskeisessä osassa myös elokuvassa. 

Lue myös:

    Uusimmat