Paula Vesala ottaa kantaa koronarajoituksiin – kannustaa kapinahenkisyyteen: "Jos mennään kaikki yhtä aikaa niin kukaan ei voi mitään"

Paula Vesala valmistautui esiintymään Senaatintorin uuden vuoden juhlassa 2:46
Kokeneena esiintyjänä tunnettu Vesala kertoi mietteitään Senaatintorin uudenvuoden keikastaan.

Paula Vesalan somepäivityksestä syntyi kohu.

Muusikko Paula Vesala  ottaa rajuin sanoin kantaa vallitseviin koronarajoituksiin Facebookissa. Julkaisussaan hän kehottaa tapahtumanjärjestäjiä pitämään tapahtumia, vaikka rajoitukset eivät sitä sallisi.

Lisäksi Vesala tarjoaa erinäisiä ratkaisuja sille, miten tapahtumia voitaisiin järjestää turvallisesti. 

– Ehdotan että aletaan vaan järjestää tapahtumia. Totta kai ajanmukaisin yleisin terveysturvallisuusperustein käsienpesu- ym. mahdollisuuksilla. Mutta ilman kohtuuttomuuksia jotka kohdistetaan vain meidän alaamme, Vesala kirjoittaa.

Vesalan julkaisua on pidetty osittain jopa anarkistisena. Hän kannustaa muun muassa olemaan välittämästä virkavallasta.

– Ei poliisilla riitä aika juosta vahtimassa kaikkia vessoja. Otetaan teatterit täyteen vaikka maskipakolla tai mennään omakanta-qr-koodilla ja maskeilla. Tää on silkkaa hulluutta ja mielivaltaa nyt enää. Jos mennään kaikki yhtä aikaa niin kukaan ei voi mitään.

Vesala on ollut yksi tapahtuma-alan äänekkäimmistä puolestapuhujista korona-aikana. Erityisesti hänen lausuntonsa Suomen Kuvalehdelle aiheutti kohun, sillä lausunto tulkittiin väkivaltaan yllyttäväksi.

– Heiluttaisin kirvestä Marinin ja Kiurun suuntaan, jos siihen olisi mahdollisuus, hän kommentoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat