Paula Koivuniemi keikkakäyttäytymisestään: En ole mikään nirppanokka

Laulajasuosikki Paula Koivuniemi on viettänyt kesän keikkaillen, mutta pian edessä on irtiotto Suomesta ja kiireistä.

Laulaja Paula Koivuniemi on kiertänyt kesällä ahkerasti Suomen keikkalavoja. Kaikkiaan tähti laskeskelee esiintymisiä kertyvän kesäkuusta elokuuhun lähes kolmekymmentä.

Esiintyminen on tiiviistä tahdista huolimatta maistunut, sillä festarikeikoilla tunnelmaa ei tarvitse kaukaa hakea. Edes huono sää ei Koivuniemen mukaan latista keikkaa.

– Minulla on aika hyvä tuuri ollut ilmojen suhteen, vaikka joillain keikoilla onkin alkanut sataa kesken keikan. Yleisö viihtyy aina, oli ilma mikä tahansa! Olen todella yllättynyt siitä, miten porukka suhtautuu keleihin. He ovat tulleet bailaamaan ja kuuntelemaan musaa, mikään ei pilaa sitä, Koivuniemi ihmettelee.

– Pari kertaa olen keikan lopussa Aikuisen naisen aikana mennyt itsekin lavan reunalle sateeseen! Mitäs väliä sillä silloin enää on. Siten näytän, että mä en ole mikään nirppanokka, olen teidän kanssa samassa sateessa, nainen nauraa.

Nyt kesän keikkaputki lähenee jo loppuaan. Suomessa Koivuniemi on ladannut akkuja sauvakävellen havumetsässä linnunlaulua kuunnellen, mutta myös matkailu on naisen lempipuuhaa.

Kesäkuussa Koivuniemi ehti piipahtaa pikaisesti Roomassa ystäviensä meikkaaja Raili Hulkkosen ja näyttelijä Pirkko Mannolan kanssa, elokuun lopussa suuntana on New York. Koivuniemi vietti kaupungissa pari vuotta sitten viisi kuukautta, ja on sittemmin hän on palannut sinne ainakin kerran vuodessa.

– Menen tapaamaan tuttujani. Käydään yhdessä illallisilla ja shoppaillaan. Käyn myös Kanadassa tapaamassa serkkujani, sillä en ole aikoihin käynyt siellä. 

Vaikka kaupungilla on nyt paikkansa Koivuniemen sydämessä, lopullista osoitetta laulaja ei aio koskaan sieltä hankkia.

– Matka New Yorkiin on rasittava, mutta tykkään kaupungista. En kuitenkaan koskaan muuttaisi pois Suomesta. Olen semmonen vanhan kansan ihminen, että tämä on mun kotimaa. Olen syntynyt ja kasvatettu täällä suomalaisten kanssa ja aion olla loppuelämäni täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja