Paul Walkerin elokuva julkaistaan sovitusti

Lauantaina traagisessa onnettomuudesta menehtyneen Paul Walkerin Hours-elokuva julkaistaan sovitulla aikataululla.

Hurjapäät-elokuvista tuttu Paul Walker piti itsensä kiireisenä viimeisen vuoden aikana muutamien elokuvien parissa. Mies näytteli muun muassa Hours-nimisessä elokuvassa, jota ei ole vielä julkaistu. Elokuvan tuotantoyhtiö pitikin kokouksen miehen yllättävän kuoleman jälkeen keskustellakseen elokuvan tulevaisuudesta.

– Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme julkaista elokuvan aiemmin sovitun aikataulun mukaisesti, Pantelion Films -tuotantoyhtiön pomo Paul Presburger kertoo Hollywood Reporter -sivustolle.

Hours-nimisessä elokuvassa Walker taistelee yllättävissä olosuhteissa selviytyäkseen esikoisensa kanssa hurrikaani Katrinan aiheuttamista haasteista.

– Elokuva käsittelee kaikkia Paulille tärkeitä aiheita. Tärkeintä hänelle oli nimittäin pitää huoli perheestään ja ystävistään viimeiseen asti, tuottaja Peter Safran kertoo.

Walker on tunnettu toimintaelokuvistaan, mutta Presburgerin mukaan Hours-elokuvassa näyttelijästä nähdään erilainen puoli.

– Hän odotti mahdollisuutta, jossa hän pystyisi näyttämään kyntensä näyttelijä. Tällaiseen hänellä oli harvoin tilaisuus. Paul loistaa tässä elokuvassa, tuotantoyhtiön pomo kertoo.

Näyttelijän tähdittämä Hours-elokuva julkaistaan 13. joulukuuta. Walkerilla oli parhaimmillaan käynnissä myös Hurjapäät-elokuvasarjan jatko-osa. Elokuvan tuotantoyhtiö ei vielä ole kommentoinut, kuinka aikovat elokuvan suhteen toimia. Alun perin Fast 7 -niminen elokuva oli nimittäin määrä julkaista 11. heinäkuuta 2014.

Suomessa Hours-elokuva julkaistaan suoraan DVD:lla, ja julkaisupaivä on 4.12.

40-vuotias Walker menehtyi auto-onnettomuudessa ystävänsä Roger Rodasin kanssa lauantaina.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat