Paul McCartneyn ex-vaimo Heather Mills, 53, kihlautui nuoren rakkaansa kanssa – 17 vuoden ikäero ei ole lähipiirin mukaan este

Heather Mills oli aikoinaan otsikoissa erityisesti riitaisaksi äityneen eron myötä. 

Mallina ja aktivistina tunnettu Heather Mills, 53, kihlautui elokuvatuottajana tunnetun puolisonsa Mike Dickmanin, 36, kanssa. Heather on kuvaillut, kuinka Mike on hänen elämänsä rakkaus, mutta heillä ei ole kuitenkaan kiire avioitua. Pariskunta tapasi toisensa noin puolitoista vuotta sitten junassa. 

Pariskunta vaihtoi kihlasormuksia ennen joulua, kun olivat olleet romanttisella lomalla Portugalissa. 

– Heather ja Mike ovat uskomattoman onnellisia. On niin hyvä nähdä hymy hänen kasvoillaan muutaman vuoden kestäneen turbulenssin jälkeen, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

– Heather on kertonut kavereilleen elämänsä rakkaudesta. Mike jumaloi häntä ja on täysin omistautunut suhteelle.

Lähipiiri kerrotaan, ettei pariskunnan 17 vuoden ikäero ole millään muotoa ongelma. 

– Heather on nuori sydämeltään, ja hän tulee toimeen kaikkien miehensä kavereiden kanssa, lähde kertoo.

Mike esitteli tällä viikolla sormusta nimettömässään sosiaalisessa mediassa. Päivitys täyttyi sydänemojista ja lukuisista tykkäyksistä.

Heather oli aikoinaan naimisissa Beatles-legenda Paul McCartneyn kanssa. Heillä on yhdessä teini-ikäinen lapsi. He erosivat vuonna 2008. Heather sai riitaisissa avioerossa yli 27 miljoonaa euroa. 

Vuonna 2010 uutisoitiin, että Heather on käyttänyt suurimman osan rahoistaan vain parissa vuodessa. 

– Suurin osa on annettu hyväntekeväisyyteen eettiseen työhön ja sijoitettu pariin kiinteistöön Beatricen tulevaisuutta ajatellen. En voisi ikinä olla tekemättä mitään hyödyllistä miljoonia dollareita tililläni, Heather totesi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja