Patrik Laineelta hupaisa paljastus itsensä palkitsemisesta – ”Aina kun teen hattutempun, niin…”

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaistähtihyökkääjä Patrik Laine on ollut hirmuisessa iskussa runkosarjan ensimmäisillä kierroksilla. Laine on ehtinyt piipahtaa jopa koko sarjan pistepörssin kärkipaikalla. Mutta miten Laine palkitsee itsensä onnistumisten jälkeen?

21-vuotias suomalaishyökkääjä nousi jo NHL-uran alkuvaiheilla koko sarjan pelätyimpien maalintekijöiden joukkoon. Tähän mennessä Laine on iskenyt jo 113 maalia taalajäillä.

Tänään sunnuntaina Laine nähdään hieman toisenlaisissa ympyröissä – nimittäin auton ratissa. Suomalaishyökkääjä istahtaa vieraskuskin paikalle Teknavi-ohjelmassa, jossa hän kyydittää C Moren F1-lähetyksistä tuttua toimittajaa Mervi Kalliota.

Kesällä Turussa kuvatussa jaksossa Kallio kysyy Laineelta siitä, että asettaako hän itselleen jonkinlaisia tavoitteita, joiden saavuttamisesta hän saa palkintoja?

– Mulla on semmoinen, että aina kun teen hattutempun, niin saan syödä jäätelöä sen jälkeen, Laine sanoo ja naurattaa vieressä istuvaa Kalliota.

– Ensimmäisellä NHL-kaudella sain aina sellaista Smarties-jäätelöä – aina kun tein hattutempun. Se on vähän jäänyt siitä, Laine jatkaa.

Laineen tähdittämä Teknavi-jakso käynnistyy illan Tulosruudun jälkeen, kello 22.36.

​​​​​​​Katso jakso tästä linkistä: https://www.mtv.fi/sarja/teknavi-33007010.

Lue myös:

    Uusimmat