Mainos

Pastaa ei kannatakaan keittää kattilassa – katso kätevämpi tapa

Pastan saa keitettyä kätevästi ja nopeasti täydelliseksi paistinpannulla.

Pasta, kuten esimerkiksi spagetti valmistetaan perinteisesti lisäämällä tuote kiehuvaan veteen kattilaan. Useita kokkausopuksia kirjoittanut tunnettu amerikkalainen ruokakemisti Harold McGee kehottaa kuitenkin kokeilemaan toisenlaista valmistusmenetelmää pastalle.

– Valmistamalla pastan paistinpannulla voit säästää runsaasti aikaa, vettä ja energiaa, McGee lupaa.

Ruokakemistin mukaan pasta kannattaa kypsentää paistinpannulla vähässä vedessä, kylmään veteen lisättynä. Koska vesi on alussa kylmää, pastat eivät McGeen mukaan tartu toisiinsa. Tällä menetelmällä pastasta tulee koostumukseltaan täydellistä. Keittoaika riippuu pastalajikkeesta, mutta pastat valmistuvat joka tapauksessa nopeammin kuin kattilassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.