Pasi Rautiaisen legendaarisimmat sutkautukset – muistatko nämä?

Torstai-iltana MTV3:n Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa esiintynyt värikäs jalkapallopersoona Pasi Rautiainen on aikojen saatossa esittänyt monia mieleenpainuvia lohkaisuja.

Lajiaan kohtaan intohimoisesti suhtautuva entinen keskikentän taituri toimii nykyisin MTV3 MAXin jalkapalloasiantuntijana.

Pasi Rautiaisen lausahduksia:

"Tää matsi, tää oli taas ihan niinku olis ollu kaupungin kuumin bööna lähdössä sulle himaan mukaan ja oisit voinu kehuskella kavereille vielä 10 vuoden päästäkin ja sit se oli vielä taksissakin mukana mutta hyppäs kuitenki kesken kaiken pois kyydistä"

"Vutzvut vai mitkä ne on ne saamarin pajupillit mitä ne soittelee."

Wayne Rooneysta:
"Saatanan tyhmä jätkä. Eikä oo kaksinen pelaajakaan. Rumakin vielä."

"Tukka lähti ihan perhepoliittisista syistä. Viime viikonloppuna vaimo sanoi, että Pasi, sulla on nyt kaksi vaihtoehtoa: parturi ja mun kropan käyttö tai ei parturia ja ei kropan käyttöä. Olen vielä viriili mies, vaikka olenkin jo 48-vuotias, joten joustettava oli."

"Kyllä sä Matti (Eve) tiedät sen tunteen, kun isoo mustaa miestä tulee edestä ja takaa. Ei se kivaa oo."

Fernando Torresista:
"Nyt toi Torresin poika vois lähtee tuolt laidalta vaihtoon kaivelemasta muniaan"

"Mä en vieläkään bonjaa, miten skraga solmitaan. Onneksi Grönlundin Tomppa auttaa."

"Paineita ja paineita! Paineita on siinä vaiheessa kun hyppää vaimon kanssa sänkyyn ja Pikku-Pasin pitäis alkaa suorittaan."

Marco Materazzista:
"Tää kokonaan tatuoitu italialainen kukkakeppi, joka on täysin vitsi myös pelaajana. Ei mahdu edes pelaa. Jostain käytävältä huuteleva vitsi. Ei sitä siedä edes italialaiset. Aivan täysi vitsi ja pelle koko mies."

Jalkapallon suosiosta Suomessa:
"Mitä tässä enää voi tehdä. Pitäisikö mennä Mannerheimintielle perse paljaana marakatti kainalossa hankkimaan katsojia? Kyllä tässä kaikkemme koetetaan tehdä. Annetaan itsestämme täydet 100 % ja välillä hieman ylikin"

Pasi Rautiainen on kommentoimassa UEFA Champions Leaguen otteluita MTV3 MAX Sport 1 -kanavalla tiistaina 12. ja keskiviikkona 13. helmikuuta. TV-lähetykset

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat