Parkkisakkoja voi maksaa maapähkinävoilla ja hillolla – näin monta purkkia tarvitset yhden 60 dollarin sakon maksamiseen

Alaskassa Anchoragen yliopistolla on jokavuotinen perinne, joka auttaa nälkäisiä oppilaita. Kerran vuodessa yliopiston pysäköinninvalvonnan määräämät sakot voidaan kuitata lahjoittamalla maapähkinävoita ja hilloa yliopistolle. 

Maapähkinävoi ja hillo menevät yliopiston opiskelijoiden ruokavarastoon hätätilanteiden varalle. KTUU-uutissivusto uutisoi Anchoragen yliopiston kampanjasta, jossa kerätään ruokaa nälästä kärsiville opiskelijoille.

Jos opiskelijalla on taloudellisesti vaikea elämäntilanne eikä ruokaa ole saatavilla, niin hän voi hakea apua koulun keräykseltä. Kampanja on voimassa kaksi viikkoa. Tänä vuonna kampanja painottaa erityisesti säilykeruokien lahjoittamista.

Kaikki hillomaut käyvät maksuvälineenä

Pysäköintipalvelut rajoittavat maapähkinävoilla ja hillolla maksamisen kahteen kertaan per asiakas. Tietty määrä maapähkinävoita ja hilloa vastaa tiettyä rahasummaa. 

Kaksi 400 gramman purkkia vastaa 10 dollarin sakkoa, kolme purkkia 35 dollarin sakkoa ja viisi purkkia 60 dollarin sakkoa. Sakot eivät voi olla yli 45 päivää vanhoja.

– Mikä tahansa manteli-, cashew- tai maapähkinävoi käy. Sama koskee myös hilloja: kaikki hillo- ja marmeladimaut sopivat keräykseen. Kaikkien lahjoitusten tulee olla kaupallisesti tuotettuja (ei kotona tehtyjä), avaamattomia ja parasta ennen päivämäärä tulee näkyä paketissa, kirjoittaa pysäköintipalvelua pyörittävä yritys verkkosivuillaan.

0:50
Hyvän mielen video: Avulias poliisi auttoi keppien kanssa kulkeneen vanhuksen leveän tien yli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja