Parisuhteen eteen täytyy tehdä nämä 3 kompromissia

On asioita, joita ei edes parisuhteen vuoksi pidä tehdä. On kuitenkin 3 kompromissia, jotka jokaisen parisuhteessa elävän on syytä ottaa huomioon.

Muutamien asioiden suhteen on hyvä tehdä hieman kompromisseja.

Kuinka usein harrastatte seksiä

Parisuhdeasiantuntija Christie Hartmanin mukaan pariskuntien täytyy tehdä kompromisseja seksin suhteen. Toinen kumppaneista haluaa ehkä harrastaa seksiä useammin kuin toinen. Toinen taas haluaa villimpää seksiä kuin toinen. Molempien täytyy tehdä kompromisseja, jotta suhteesta ei tule täysin seksitön. Hellyys ja läheisyys ovat nimittäin erittäin tärkeä osa parisuhteen hyvinvoinnin kannalta. Koskaan ei kuitenkaan pidä tehdä mitään sellaista, mikä riitelee täysin omien tuntemusten kanssa.

Kuinka usein tapaatte sukulaisia

Kumppanin sukulaisten tapaaminen saattaa tuntua kammottavalta pakkopullalta, mutta sukulaiset ovat kuitenkin hänelle takuulla tärkeitä. Erityisesti suhteen alussa saattaa olla hankala päättää kumman sukulaisten luona esimerkiksi vietetään juhlapyhiä. Tehkää asian suhteen kompromisseja ja päättäkään, että ensimmäiselle kerralla käydään sinun sukulaisten luona ja seuraavalla kerralla taas minun sukulaisten luona. Toisen perhettä ei voi jättää täysin huomioimatta, joten päättäkää yhdessä miten hoidatte tämän asian.

Kuinka tuhlaat rahaa

Parisuhteessa rahoista tulee yleensä yhteisiä. Suuren perheen on nimittäin hankala pärjätä, jos toinen osapuoli tuhlaa aina omat rahansa haluamiinsa asioihin kysymättä toiselta mitään. Jos teillä on suuria menoja tiedossa, niin päättäkää haluatteko käyttää rahat yhteiseen lomaan vai esimerkiksi keittiöremonttiin.  

Lue myös:

    Uusimmat