Parisuhde lihottaa: Näillä vinkeillä eroon rakkauskiloista

Rakastuminen tuo monen vyötärölle muutaman ylimääräisen kilon. Näillä vinkeillä pääset eroon onnen tuottamista kiloista.

Seurusteleminen lihottaa, sillä romanttiset illat rakkaan kainalossa tai herkuttelu yhdessä vievät mielenkiintosi nopeasti pois treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Itsestä huolta pitäminen on kuitenkin palvelus paitsi rakkauselämääsi, myös itseäsi kohtaan.

Näillä Female Firstin vinkeillä kevennät oloasi parisuhteessakin:

Vinkki 1

Muuta romanttinen illallinen hieman terveellisemmäksi. Monissa ravintoloissa on nykyään ruokalista, joka paljastaa, kuinka paljon kaloreita ruoka-annokseen sisältyy. Kannattaa myös pyytää tarjoilijaa vaihtamaan esimerkiksi lihottavat ranskalaiset kasviksiin tai keitettyihin perunoihin.

Vinkki 2

Illanvietto ystävien ja rakkaan kanssa on hauskaa, mutta lihottavaa. Moni hakee näet illan päätteeksi mukaansa take away -annoksen, joissa energiaa on runsaasti. Suunnittele viikonloppusi etukäteen niin, ettei sinun tarvitse hairahtua nakkikioskille. Yllätä itsesi ja rakkaasi kokkaamalla heille terveellistä ja maukasta ruokaa.

Vinkki 3

Aktivoidu ja pidä samalla hauskaa. Lähde pitkälle kävelylle mukavaan paikkaan, missä voit viettää päivän. Pakkaa mukaan terveelliset eväät. Tai kokeile jotakin hauskaa, kuten luistelua tai pyöräretkeä. Kysy kumppaniasi mukaan liikkumaan. Yhteinen tekeminen voi lähentää teitä.

Vinkki 4

Jos valitset usein lasin viiniä illanviettoon, kokeile tällä kertaa pienempikalorista vodkatonicia. Vilkasta sosiaalista elämää viettävät lihovat usein, koska saattavat kumota monena iltana huomaamattaan kaloreita alkoholin muodossa.

Vinkki 5

Rakastununeilla on tapana nyhjätä kaiken aikansa yhdessä. Lähde kuitenkin joskus pois miehesi kainalosta ja tee jotakin mukavaa, kuten vieraile salilla tai aerobictunnilla. Vaikka olisit varma, ettei miehesi rakkaus lopu, vaikka et mahtuisi seuraavana keväänä farkkuihisi, tee palvelus itsellesi ja pidä itsesi kunnossa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Vgstudio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja