Pariskunta syytteli toisiaan inhottavasta hajusta – ällöttävä totuus paljastui kokolattiamaton alta

Nyt meni lampun asennus pahasti pieleen 0:10
Aina huoltotöiden lopputulos ei miellytä asukkaita. Turkulainen Petteri kuvasi, millainen olennainen ongelma liittyi rappukäytävän lampunvaihtoon.

Vanhaa taloa remontoiva pariskunta löysi jotain ällöttävää makuuhuoneensa kokolattiamaton alta, kertoo muiden muassa brittilehti The Sun.

Vanhaa taloa kunnostaessa eteen voi tunnetusti tulla yllätyksiä. Erään brittiperheen kokema järkytys kuitenkin hakee vertaistaan. He nimittäin löysivät lattiansa uumenista haisevan viemärin.

Kokolattiamaton alla oli ällöttävä yllätys

Pariskunta osti vanhan linnamaisen talon, joka on heidän mukaansa rakennettu 1500-luvulla. Rakennus oli remontoitu toimistotiloiksi 30 vuotta sitten, mutta se oli seisonut tyhjillään viimeiset kymmenen vuotta.

TikTok-käyttäjä @candyrainsalon on jakanut sosiaalisessa mediassa videoita remonttiprojektistaan. Viimeistään Candyn kuvaama video rakennuksen kokolattiamaton alta löytyneestä ällöttävästä yllätyksestä on tehnyt hänestä somejulkkiksen.

Jo 3,3 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Candy näyttää, miten makuuhuoneen lattiasta irti revityn kokolattiamaton alta paljastuu erikoinen luukku. Siitä lähtee niin pahaa hajua, että sen voisi kuvitella olevan mätänevästä ruumiista.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Kun ruosteinen luukku saadaan kammettua auki, paljastuu löyhkän todellinen syy: viemäri – tai "kakkaputki", kuten Candy näkyä kutsuu. Löydös selitti sen, miksi makuuhuoneessa oli leijaillut epämiellyttävä haju.

– Olemme syytelleet toisiamme piereskelystä joka ilta, samalla kun allamme on kellunut kakkaa, nainen kertoo.

Asia on nyt hoidossa

Videon nähneet tiktokkaajat ovat olleet näystä järkyttyneitä.

– Ihan kuin joku olisi vain yrittänyt peittää sen matolla, eräs kommentoi.

– Soittakaa nopeasti jäteveden käsittelijöille, toinen neuvoo.

Candy on tyynnytellyt seuraajiaan ja kertonut, että asia on hoidossa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen erikoinen yllätys, johon remontoijat ovat törmänneet. Kerroimme aiemmin esimerkiksi amerikkalaismiehestä, joka löysi porrasremontin yhteydessä maan alta 160 keilapalloa. Tämä skotlantilainen keittiöasentaja puolestaan paikansi kaapin alta vanhan viestin ja drinkin.

Toisinaan lähes purkukunnossa oleva talo voi paljastua varsinaiseksi aarrearkuksi. Yhdysvalloissa ränsistyneen kodin olohuoneesta piileskeli melkein 10 000 dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat