David remontoi taloaan, kun hiekan alta paljastui pyöreä yllätys: "Siellä on niitä ehdottomasti enemmänkin"

David löysi rappusremontissa keilapallon, mutta ei ihmetellyt asiaa. Sitten kävi ilmi, ettei pallo todellakaan ole yksin...

David Olsonin remontti on tuottanut astetta oudomman yllätyksen. Michiganin Muskegonissa asuva David, 33, on remontissaan löytänyt yli 160 keilapalloa, kertoo Detroit Free Press.

"Oletin, että ehkä siellä on pari"

David oli purkamassa talonsa takana sijaitsevia portaita, kun hän huomasi porrasrakenteen harkkojen alla hiekassa pyöreän muodon.

Kyseessä oli keilapallo.

– En ajatellut sitä paljoakaan. Oletin, että ehkä siellä on pari täyttämässä sitä [kuoppaa], David kuvaa.

Löysi 160 palloa

Pian kävi ilmeiseksi, ettei kyseessä ollut yksinäinen keilapallo. Mitä syvemmälle David kaivoi, sitä enemmän hän löysi palloja. Vaikutti siltä, että hiekan tai harkkojen sijaan portaiden tukemiseen oli käytetty keilapalloja.

– Olin itse asiassa vähän onnellinen siitä, koska on helpompaa kierittää keilapalloja pois tieltä kuin siirtää hiekkaa ja miettiä, mihin sen laittaisi, David tunnustaa.

David jakoi kuvia löydöstään Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

David jakoi kuvia löydöstään Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

David jakoi kuvia löydöstään Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yhteensä palloja on pullahtanut esiin noin 160.

– Siellä on niitä ehdottomasti enemmänkin. Tässä vaiheessa olen kaivanut noin puolisen metriä alemmas siitä syvyydestä, josta löysin aiemman pallon. Uskon, että tuo alue on jo puhdas, mies pohtii.

Pallot ovat 1950-luvulta – tässä selitys tapaukselle

"Pallomeren" arvoitus kutkutti Davidia. Hän otti yhteyttä pallojen valmistajana kysyäkseen, voivatko kyseiset pallot olla myrkyllisiä. Valmistajan selvityksen mukaan kyseiset keilapallot ovat turvallisia; ne on valmistettu 1950-luvulla.

Davidin mukaan Muskegonissa on ollut keilahalli, ja se on osaselitys mysteerille. Hän kertoo saaneensa Facebookissa viestejä hallin entisiltä työntekijöiltä, joiden mukaan käytöstä poistettuja keilapalloja käytettiin rakennustöissä hiekkaa ja soraa edullisempana vaihtoehtona.

Katso myös: Yhdellä otolla keilahallissa kuvattu lennokkivideo nousi hetkessä viraalihitiksi. Katso ja huomaat, miksi! Juttu jatkuu videon jälkeen.

Näin palloille käy

David aikoo säilyttää pallot pihassaan; hän muotoilee niistä joko aidanomaisen reunuksen puutarhaan tai luo keilapalloveistoksen.

Kahdeksan palloa hän luovutti hyväntekeväisyystempaukseen. Lisäksi Davidin isäpuoli haluaa osansa palloista; mies aikoo muokata niistä kustomoitujen huonekalujen jalkoja!

Katso myös: Jim osti talon ja löysi sieltä piilotettuna 10 000 dollaria – palautti kaiken!

Lue myös:

    Uusimmat