Jim osti talon ja löysi sieltä piilotettuna 10 000 dollaria – palautti kaiken

Mies osti lähes purkukunnossa olevan talon Chicagosta, Yhdysvalloista. Remontin yhteydessä talon olohuoneesta löytyi piilotettuna tuhansia dollareita.

–  En ole koskaan nähnyt mitään vastaavanlaista, Jim Dow kertoo.

Hän ostaa ammatikseen taloja ja remontoi niistä uudenveroisia. Urallaan hän on remontoinut yli 50 kotia, mutta ei ole koskaan törmännyt mihinkään viimeisimmän kohteensa veroiseen. Calum Heightsin naapurustosta ostettu ränsistynyt koti piti sisällään kätketyn aarteen.

Olohuoneesta löytyi piilotettuna viisi kirjekuorta täynnä rahaa. Yhteensä käteistä oli lähes 10 000 dollaria. Dow kertoo olleensa shokissa. Hän uskoo, että edellinen omistaja koki, että raha oli parhaimmassa turvassa piilotettuna ympäri kotia.

Yksi kirjekuori oli esimerkiksi piilotettu taulun taakse.

– Ajattelin, että olenko mukana jossain tositelevisiossa? Jim kertoo.  

Shokin laannuttua hän tiesi, että ainoa oikea teko on palauttaa rahat. Talon entinen omistaja ja tämän läheiset olivat otettuja eleestä. He tarjosivat Jimille löytöpalkkiota, mutta tämä kieltäytyi.

Edellinen omistaja, Gloria Carter, oli asunut talossa 50 vuoden ajan. Jim pyysi, että jos nainen ei tarvitse talosta löydettyjä rahoja, ne voitaisiin lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

– Uskon, että maailmassa on hyviä ihmisiä. En voi olla ainoa, joka olisi toiminut vastaavanlaisessa tilanteessa näin, Jim pohtii.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat