Mainos

Pariskunta muutti alaikäisen tyttärensä iäksi 22 vuotta ja hylkäsi – väittää tulleensa huijatuksi ja adoptoineensa psykopaatin: "Väitän, että nämä ovat vääriä syytöksiä"

2:15
Yhdysvaltalaisnaisen epäillään piinanneen adoptiolapsiaan vuosien ajan.

Michael Barnett ja hänen ex-vaimonsa Kristine Barnett hylkäsivät kylmästi adoptiotyttärensä, Natalie Barnettin, pian sen jälkeen, kun he olivat onnistuneet muuttamaan tyttärensä iän laillisesti 22 vuoden ikään. Oudosta tapahtumasarjasta kertoo NBC News

Indianan osavaltiossa asustanut pariskunta muutti tyttärensä ikää vuonna 2012. Vuosi myöhemmin pari muutti muun perheen kanssa Kanadaan ja jätti adoptiotyttärensä oman onnensa nojaan.

Natalie ei ole nähnyt adoptiovanhempia sen koommin.

Michael ja Kristine adoptoivat Natalien vuonna 2010. Hänen iästään on olemassa ristiriitaista tietoa: vuoden 2010 sairaalaraporttien mukaan tyttö oli hylätyksi tullessaan 8-vuotias, kun taas vuoden 2012 asiakirjojen mukaan Natalien iäksi todettiin 11.

Niin tai näin, Jonkinasteisesta lyhytkasvuisuudesta kärsinyt tyttö ei ollut lähelläkään täysi-ikäisyyttä, kun adoptiovanhemmat hylkäsivät hänet.

Tutkinta aloitettiin vuonna 2014

Pariskuntaa vastaan nostettiin törkeitä rikossyytteitä. Michaelia ja Kristineä syytetään muun muassa heitteillejätöstä ja laiminlyönnistä. Laiminlyönnin katsotaan tapahtuneen vuosina 2013–2016.

Maakunnan poliisi aloitti asian tutkinnan syyskuussa vuonna 2014, kun Natalie oli pyytänyt apua eräältä toiselta pariskunnalta.

Tuolloin Natalie kertoi poliisikuulusteluissa, että hän on alun perin kotoisin Ukrainasta ja että hän oli tullut Yhdysvaltoihin adoptio-ohjelman kautta vuonna 2008.

Pariskunta väitti joutuneensa huijatuksi

Michaelin asianajaja Terrance Kinnards kertoi puhelimitse NBC Newsille, että hänen asiakkaansa uskoo, että hän ja hänen ex-vaimonsa ovat joutuneet petoksen uhreiksi.

Pariskunta nimittäin uskoo, että heidän uskoteltiin adoptoivan kouluikäisen lapsen, vaikka todellisuudessa nuorelta näyttävä tyttö olikin täysi-ikäinen.

Kristine väitti WISH-TV:n haastattelussa, että Natalie on sekä psyko- että sosiopaatti, joka osasi mestarimaisesti tekeytyä alaikäiseksi.

Michael on kiistänyt häntä vastaan esitetyt syytökset. Myös hänen ex-vaimonsa on ilmaissut järkytyksen häntä esitettjä syytöksiä kohtaan Facebookissa.

– Väitän, että nämä ovat vääriä syytöksiä, hän kirjoitti Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Maksoivat vuokran, mutta eivät tukeneet taloudellisesti

Tässä kuussa Michael on kuitenkin myöntänyt, että adoptiotyttären ikää muutettiin vuonna 2012.

– Michael myönsi, että Kristine sanoi Natalielle, että tämän täytyy kertoa muille olevansa 22-vuotias, vaikka hän näyttikin nuorelta, oikeuden asiakirjoista ilmenee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Natalien adoptioisä kertoi viranomaisille, että vaikka muu perhe muuttikin Kanadaan, pariskunta maksoi vuokraa asunnosta, johon Natalien hylkäsivät. He eivät tukeneet adoptiotytärtään taloudellisesti muulla tavoin.

Asiakirjoista ei käy ilmi, miten Natalie onnistui pitämään itsestään huolta kaikki nuo vuodet, jotka hän vietti erossa perheestään, eikä poliisi ei ole suostunut kommentoimaan asiaa.

Video: Yhdysvaltalaisnainen piinasi adoptiotytärtään vuosien ajan – katso, miten hän sen teki! 

Lähde: NBC News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja