Pariskunta hehkutti pelastaneensa kadonneen lemmikin – totuus paljastui nopeasti: "Varastimme väärän kissan"

Kadonneen lemmikin pelastusoperaatio ei mennyt ihan putkeen Skotlannissa.

Hyvää tarkoittava pariskunta yritti auttaa löytämään ystävänsä kadonneen kissan, mutta apu menikin aivan väärään osoitteeseen.

Kadonneen Lentil-kissan omistaja Sophie Johnson oli julkaissut Facebookissa avunpyynnön, jossa kehotti ihmisiä Skotlannin Prestonpansissa pitämään silmät auki kadonneen katin varalta. Saatuaan kuulla, että kissa oli nähty "todella mutaisena", eikä hän itse päässyt paikalle, jossa kissa oli nähty, Sophie vetosi ystäviinsä, että nämä kävisivät tarkastamassa tilanteen.

Apuun tarjoutuivat Lauren Faulkner ja Charlie Allan.

"Varastimme väärän kissan"

Pariskunta lähti etsimään Lentil-kissaa, eikä aikaakaan, kun he jo lähettivät Sophielle kaivatun viestin kissan löytymisestä. Varmuuden vakuudeksi he lähettivät kuvan kissasta, joka istui autossa pelkääjänpaikalla. Helpottunut Sophie ei ollut uskoa onneaan.

Mutta ennen kuin Lauren ja Charlie ehtivät ajaa tiehensä kissa mukanaan, naapuri juoksi kertomaan pariskunnalle, että kissa oli itse asiassa asunut naapurustossa jo vuoden. Se ei siis voinut olla Lentil.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Charlie joutui kertomaan huonot uutiset Sophielle. "Varastimme väärän kissan", mies totesi.

Lauren jakoi kuvakaappaukset tekstiviestikeskutelusta Twitterissä.

– Voitteko uskoa, minä ja Charlie menimme aiemmin etsimään Sophien kissaa ja varastimme väärän kissan, Lauren naureskeli.

Twiitistä on tykätty jo yli 11 000 kertaa.

"Kauhistuttava ja raukkamainen teko"

Hieman myöhemmin paikallisessa Facebook-ryhmässä paheksuttiin sitä, että "joku oli yrittänyt varastaa Railey-kissan".

– Olemme tietoisia kadonneesta kissasta, joka näyttää vähän meidän kissaltamme, ja olemme pahoillamme omistajan menetyksestä, mutta se, että ilmestyy toisen kotiin ja yrittää varastaa toisen kissan, on kauhistuttava ja raukkamainen teko, julkaisussa paheksuttiin.

Paikallisissa Facebook-ryhmissä Railey-kissan omistajat paheksuivat varkausyritystä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lukitkaa kaikki kissanne, olemme selvästi hyvin vaarallisia, Lauren naureskeli Twitterissä.

Lentil-kissa on edelleen kadoksissa.

On sitä sattunut ennenkin. Lue myös: 

Lue kaikki kissoista!

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat