Paris Hiltonin poissaolo teki Nicole Richien häistä täydelliset?

Nicole Richie jätti Paris Hiltonin kutsumatta häihinsä naisten yhteisestä historiasta huolimatta. Lähteiden mukaan Hiltonin päihdeongelmat vaikuttivat päätökseen.

Vasta avioitunut Nicole Richie mietti kuukausikaupalla, pitäisikö hänen kutsua entinen paras ystävänsä Paris Hilton häihinsä. Lähteiden mukaan Richie päätti viime hetkellä, ettei kutsua lähetetä.

– Nicolen elämä on nyt hyvin erilaisessa vaiheessa kuin silloin, kun hän hengasi Parisin kanssa. Hän on kahden lapsen äiti ja nyt vaimo, kun taas Paris näyttää olevan samassa jamassa kuin viisi vuotta sitten. Hän bilettää edelleen Las Vegasissa ja joutuu hankaluuksiin lainvalvojien kanssa, Nicolen ystävä paljasti popeater.comin mukaan.

Huhujen mukaan lopullinen päätös hääkutsun suhteen syntyi, kun Hilton pidätettiin huumeiden hallussapidosta Las Vegasissa kesällä 2010. Richie ei lähteiden mukaan halunnut Hiltonia lastensa, perheensä ja ystäviensä lähelle erityisenä päivänään.

Lähteiden mukaan hääpäivästä tulikin täydellinen.

– Ei draamaa, eikä todellakaan huumeita. 130 läheistä perheystävää nautti toistensa seurasta ja juhli vastanaineiden onnea. On fantastista, miten villisti bilettäneestä Nicolesta on tullut rakastava vaimo ja äiti, lähde suitsuttaa.

Richie meni naimisiin rakkaansa Joel Maddenin kanssa 12. joulukuuta 2010.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja