Paris Hilton järkyttyi poikaansa kohdistuneista kommenteista: "Tämä satuttaa sydäntäni syvemmin kuin osaan kuvailla"

Paris Hilton järkyttyi vihamielisestä kommentoinnista.

Seurapiirikaunotar Paris Hilton avautuu Instagramissa poikaansa kohdistuneista järkyttävistä kommenteista. Hilton sanoo, että hänen sydämeensä sattuu 8-kuukautisen poikansa pään kokoa koskeva kommentointi.

Hilton julkaisi taannoin kuvan Instagramissaan, jossa poseeraa pienen poikansa kanssa. Pian kommenttikenttään ilmestyi ihmetteleviä kommentteja lapsen ulkomuodosta.

Mikäli et näe julkaisua, voit katsoa sen tästä!

Hilton kommentoi asiaa Instagram-tarinoissaan ja selitti, kuinka tuomittavaa on, että seuraajat kohdistavat loukkaavia kirjoituksia lapselle.

– Elämällä julkista elämää kommentit ovat väistämättömiä, mutta lapseni tai kenenkään muunkaan lapsen arvostelua ei voida hyväksyä, Hilton jyrähti.

Hän jatkoi, että kommentointi on satuttanut häntä syvästi.

– Tämä satuttaa sydäntäni syvemmin kuin sanat voivat kuvailla. Olen tehnyt kovasti töitä luodakseni rakkaudellisen ympäristön. Itse kunnioitan ja hyväksyn kaikki ja toivon samaa vastineeksi, Hilton kirjoitti.

Hilton pohti kirjoituksessaan, että mikäli hän ei julkaise kuvia lapsestaan, seuraajat ajattelevat hänen olevan huono äiti ja jos hän julkaisee, niin jotkin seuraajista kirjoittavat julmasti ja vihamielisesti. Hän jatkoi olevansa ylpeä työssäkäyvä äiti, joka iloitsee vauvansa terveydestä. Hän lisäsi, että pojasta on tullut hänen elämänsä valo.

– Olen haaveillut äidiksi tulemisesta niin kauan kuin muistan. Jokainen päivä hänen kanssaan on muistutus siitä, mikä todella merkitsee.

– On vaikea käsittää, että maailmassa on ihmisiä, jotka ottavat kohteekseen viattoman lapsen. Toivon, että kaikki osaisivat kohdella toisiaan ystävällisemmin ja empaattisemmin, Hilton lopetti kirjoituksensa.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat