Paris Hilton paljasti tammikuussa syntyneen poikansa nimen – näin nimi syntyi

Seurapiiritähti Paris Hilton sai pojan tammikuussa 2023.

Laulaja-näyttelijä Paris Hilton, 42, paljasti tammikuussa syntyneen poikansa nimen 22. helmikuuta julkaistussa This is Paris -podcastissaan. Uuden tulokkaan nimi on Phoenix Barron Hilton Reum, ja hänen isänsä on Hiltonin aviomies Carter Reum, 42.

Hilton oli ajatellut Phoenix-nimeä ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten, kun hän etsi kartalta kaupunkeja, maita ja osavaltioita, jotka sopisivat yhteen Pariisin ja Lontoon kanssa.

Paris Hilton jakoi vastasyntyneen pienokaisensa kädestä kuvan Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Phoenixilla on muutamia hyviä popkulttuurin referenssejä, mutta vielä tärkeämpää on lintu, joka palaa ja nousee tuhkasta uudelleen lentoon. Haluan poikani kasvavan tietäen, että kaaos ja menestys tulevat ja menevät elämässämme. Ja tämä antaa meille toivoa tulevaisuuteen, Hilton sanoi.

Pojan toinen nimi Barron on kunnianosoitus hänen edesmenneelle isoisälleen Barron Hiltonille. Isoisä oli hänen mentorinsa, jota hän katsoi aina ylöspäin.

– Kaipaan häntä joka päivä. Halusin kunnioittaa häntä antamalla hänen nimensä ensimmäiselle pojalleni, Hilton kertoi.

Hiltonin aviomiehellä Reumilla on ennestään jo tytär entisen reality-tähden Laura Bellizzin kanssa. Hilton ja Reum avioituivat vuonna 2021.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat