Pariisin autonäyttely alkaa – VW-konserni ja Mercedes ottivat varaslähdön

Pariisin autonäyttely alkaa virallisesti vasta tämän viikon lauantaina 4. lokakuuta, mutta lehdistö pääsee tutustumaan uutuuksiin hieman ennakkoon.

Jättimäisten messujen viralliset lehdistöpäivät ovat torstai ja perjantai, mutta VW-konserni ja Mercedes esittelivät uutuuksiaan jo keskiviikkona.

Mercedes-Benz oli koonnut lehdistöä vanhaan remontoituun uimahalliin Pariisiin länsiosaan. Teknavi oli paikalla tilaisuudessa. Mercedeksen kuumimpia uutuuksia Pariisissa ovat muun muassa faceliftattu B-sarjalainen ja AMG 65 S Coupé.

VW-konserni puolestaan järjesti perinteisen autonäyttelyä edeltävän iltansa Pariisin autonäyttelyn tiloissa Porte de Versaillesissa. Teknavi oli myös VW-tapahtumassa paikan päällä ihmettelemässä, kun lavalle rullattiin muun muassa kokonaan salassa pysynyt konsepti Lamborghini Asterion, Audi TT S, Volkswagen XL Sport, Skoda Fabia ja tietenkin Volkswagen Passat.

Sekä Mercedeksen että VW:n tapahtumista voi käydä vilkuilemassa video- ja kuvatunnelmia Teknavin Facebook-sivuilta. Tarkempia raportteja messujen uutuksista on luvassa torstaina ja perjantaina Teknavin nettisivuilla.

Pätevä ennakkopaketti Pariisin herkuista löytyy myös viime viikolla ilmestyneestä Teknavin tablet- ja verkkolehdestä (Teknavi 16/2014). Lehden voi ladata ilmaiseksi iPadille tai lukea maksutta verkosta.

Lue myös:

    Uusimmat