Panu Rajala paljastaa blogissaan Linnan salattuja tapahtumia!

Muutama vuosi sitten kirjailija Panu Rajala aiheutti kohun haukkumalla tuolloisen vaimonsa Katri Helenan Linnan juhlien asun blogissaan, nytkin tuore blogi juhlatunnelmista sisältää paljastuksia.

Rajala oli kutsuttuna Linnaan vaimonsa Marjan kanssa kirjoittamansa Mika Waltarin kirjan vuoksi. Mies kertoo muun muassa keskutelleensa pääministeri Matti Vanhasen kanssa juhlahumun keskellä.

– Kaikkiaan hyvät bileet eikä pukuihin ehtinyt kovin paljon keskittyä, kasvoihin enemmän. Upeita olivat kieltämättä Matti Vanhanen ja Sirkka Mertala kun heitä ohimennen tapasimme. Matti muisti, että kun viimeksi tapasimme Tarvaspään museossa runsas vuosi sitten, hän ei vielä voinut Sirkkaa esitellä, tilanne oli delikaatti. Nyt oli toisin, Panu kirjoittelee.

Matti esitteli Sirkan julkisuudessa vasta keväällä 2008.

Hän myös paljastaa tanssilattian tapahtumista sen jälkeen kun toimittajat oli ajettu iltakymmenen jälkeen pois Linnasta.

– Tanssilattialle ehdimme kunnolla vasta loppupuolella, ja varsinainen tanssi alkoi kun tv-kamerat sammuivat ja puolet väestä katosi: tulihan tilaa! Sitä ennen tanssi on lähinnä tungeksimista. Jammailimme pitempään kuin oli aikomus, mikä kiire sieltä pois oli kuten niin monilla. Siellä tanssivat ministeri Lehtosalo (toim. huom. Ilmeisesti ympäristöministeri Paula Lehtomäki)ja puheenjohtaja Urpilainenkin jotta oksat pois, tulevia hallitsijoitamme? Enemmän todellista kuvattavaa linnassa olisikin vasta sitten kun kamerat siirtyvät jatkoille.

Mies myös paljastaa menneensä jatkoille Kämpiin sekä sen, että presidentti Tarja Halonen oli luvannut lukea tämän Waltari-kirjan joulunpyhinä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja