Panosta alusvaatteisiin ja tunne olosi upeaksi – näin se onnistuu

Parhaimmillaan hyvin istuvat alusvaatteet korostavat vartalon parhaita puolia ja nostavat jopa itsetuntoa. Poimi vinkit ja päivitä alusvaatevarastosi – hyvinvointisi nimessä!

AVA haastatteli alusvaatemyyjää, joka vahvisti sen, että . Poimi vinkit ja pidä huoli siitä, että jatkossa ylläsi ovat täydelliset alusvaatteet, jotka saavat sinut tuntemaan olosi entistä upeammaksi!

1. Osta riittävän suuret alushousut

Alushousut ovat yksi vaatekappaleista, jotka tulee usein ostettua sovittamatta – totuttuihin kokotaulukoihin luottaen. Tästä syystä käytetäänkin usein aivan liian pieniä alushousuja, jotka kiristävät vyötäisiltä. Valitsemalla oikeankokoiset alushousut jokainen voi saada vartalonsa parhaat puolet paremmin esille.

2. Turvaudu hädän hetkellä mustaan

Musta on turvallinen väri ja siihen kannattaa turvautua myös alusvaatteiden kohdalla silloin kun kaipaa ylleen ennemmin peittävää vaatetusta kuin alusvaatteet. Musta väri on alusvaatteissa aina seksikäs ja imartelee vartaloa kuin vartaloa. Etenkin vaaleaa ihoa vasten mustat alusvaatteet luovat myös erityisen näyttävän kontrastin ja antavat armollisesti anteeksi vaikkapa kevyen turvotuksen.

3. Valitse omat suosikkisi

Ei ole kiellettyä valita alusvaatteita kumppanin tai uusimman valloituksen mielihalujen mukaan, mutta useimmat tuntevat olonsa parhaimmaksi ja itsevarmimmaksi alusvaatteissa, jotka miellyttävät nimenomaan omaa silmää. Anna omille suosikkialusvaatteillesi mahdollisuus ja valloituksesikin huomaa kuinka puhkeat kukkaan kun viihdyt sekä nahoissasi että omaa makuasi täydellisesti miellyttävissä alusvaatteissa!

4. Vie kumppanisi alusvaateostoksille

Jos kumppanisi on erityisen innokas ostamaan alusvaatteita, mutta kokojen ja kuosien kanssa on ollut havaittavissa jonkinlaisia mielipiteiden vastakkaisuutta, pyydä kumppanisi rohkeasti mukaan ostoksille. Jatkossa alusvaatteiden saaminen lahjaksi on varmasti vielä entistäkin miellyttävämpää kun kumppanisi tietää, mitkä ominaisuudet alusvaatteissa ovat sinulle niitä tärkeimpiä.

5. Tutustu alusvaatteiden erikoisliikkeisiin

Harva löytää oikeankokoisia rintaliivejä tavallisista ketjuliikkeistä ja alusvaatteisiin erikoistuneita liikkeitä on onneksi tänä päivänä paljon. Älä turvaudu hädän hetkellä liian pieniin tai liian suuriin rintaliiveihin, vaan hakeudu erikoisliikkeeseen löytääksesi täydellisesti makuusi sopivat ja hyvin istuvat rintaliivit.

6. Pyydä rohkeasti apua oikean koon löytämiseen

Etenkin alusvaatteiden erikoisliikkeissä myyjät ovat usein hyvin taitavia työssään ja heidän puoleensa kannattaakin rohkeasti kääntyä, jotta täydelliset rintaliivit löytyisivät. Alusvaateliikkeen myyjä mittaa tarkkaan rinnanympäryksen ja auttaa löytämään oikean kuppikoon – joka saattaa olla hyvinkin kaukana nykyisestä. Mitat olisi hyvä käydä ottamassa noin kerran vuodessa, sillä keho muuttuu yllättävän paljon.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Shutterstock

Lähteet: style-makeover-hq.com, cosmopolitan.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja