Näin naisen seksikkäät alusvaatteet vaikuttavat mieheen

Ovatko alusvaatteet hyvä investointi vai rahan tuhlausta? Sheknows.com paljasti, miten naisen seksikkäät alusvaatteet vaikuttavat mieheen – ja naiseen itseensä.

Nainen tietää miehen olevan visuaalinen olento. Mutta kannattaako seksikkäisiin alusvaatteisiin törsätä vai olisiko parempi vain keikistellä Eevan asussa? Riippunee miehestä – suurimman osan mielestä ei kuitenkaan voi varmastikaan mennä pieleen, jos hankkii muutaman seksikkään alusvaatteen, kannustaa Sheknows.com.

Vain hänelle

Kyllä, puet asun päällesi vain siksi, että mies voi riisua sen, mutta periaate on sama kuin lahjapaperissa. Kaikki kiteytyy alusvaatteiden riisumisen odotukseen. Kun puet yllesi jotain seksikästä, se on kuin antaisit miehelle lahjan. Hän tietää, että olet valinnut alusvaatteen vain häntä varten. Se saa miehen tuntemaan itsensä onnekkaaksi.

Alusvaatteet tekevät tilanteesta erityisen

Olet kiireinen ja niin on miehesikin. Joinain päivinä kalenteriin on vaikea mahduttaa edes pikainen yhdyntä, saatikka sitten koko kaavan kestävä rakastelu. Seksikkäät alusvaatteet auttavat luomaan tilanteen tunnelmasta erityisen. Ei hepeneitä joka kerta tarvitse, mutta silloin tällöin käytettynä ne tuovat seksielämäänne mukavan lisän.

Miten alusvaatteet vaikuttavat sinuun?

Et ehkä huomaa tätä, mutta yksi miehen suosikkiasia naisen alusvaatteissa on, mitä ne tekevät sinulle. Kun pukeudut seksikkäästi, tunnet olosi seksikkääksi ja naiselliseksi, se on selvää. Itsevarmuus on puoleensavetävää ja saa miehen haluamaan sinua entistä enemmän. Pue siis yllesi jotain, mikä saa sinut tuntemaan itsesi mahtavaksi ja astele makuuhuoneeseen.

Minkälaiset alusvaatteet tulisi valita?

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Valittavanasi on tuhmia nahka-asuja, paljastavia pitsiunelmia, viattomia silkkimekkoja… Voit valita läpinäkyvät rintaliivit ja stringit tai vähemmän paljastavat hotpantsit ja herkulliset push-upit. Voitte tehdä myös yhteisen ostosretken alusvaateosastolle, niin miehesikin voi sanoa, mikä asu pukee sinua parhaiten. Tämä shoppailukierros menee myös oivasti esileikistä – kotona teillä voi olla jo kiire lakanoiden väliin!

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja