Pankki, luotto vai lasku? Uusi maksutapa kassalle

Intrum Justitia tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden maksaa käteis- ja korttimaksujen lisäksi myös laskulla.

Luotonhallinta ja perintätoimisto Intrum Justitia tarjoaa maaliskuusta alkaen kuluttajille mahdollisuuden valita kaupalla myös laskulla maksamisen vaihtoehdon. Lasku tipahtaa postiluukusta 3–5 arkipäivän kuluessa ja tuo joustavuutta esimerkiksi äkillisiin menoihin.

– Laskulla maksaminen mahdollistaa isompien ja yllättävien hankintojen tekemisen silloinkin, kun korttimaksua ei haluta käyttää tai palkkapäivään on vielä aikaa. Sillä voi maksaa muun muassa huonekaluja, kodin elektroniikkaa, matkoja, lääkäripalveluita sekä autohuoltoja, Laskulla, kiitos -maksutavan takana olevan Intrum Justitia Oy:n toimitusjohtaja Tommi Sova kertoo.

Kaikki täysi-ikäiset kuluttajat voivat maksaa ostoksensa laskulla, kunhan vain luottotiedot ovat kunnossa. Jos haluat käyttää Intrum Justitian tarjoamaa palvelua, valitset maksupäätteestä Laskulla, kiitos -vaihtoehdon.

– Asiakkaan henkilöllisyys todennetaan, ja maksupääte tarkastaa asiakkaan luottotiedot laitteeseen näppäiltävän henkilötunnuksen pohjalta. Kun ne ovat kunnossa, voi valita, kuinka monessa erässä haluaa laskun maksaa. Koko tapahtuman kokonaiskesto on vain muutamia sekunteja, kertoo maksupäätteitä hallinnoivan Point Transaction Systems Oy:n toimitusjohtaja Hanna Harjuvaara .

– Laskulla maksamisen mahdollisuus yleistyy moniin paikkoihin nopeasti. Uskon, että vuoden loppuun mennessä kuluttajat ovat täysin omaksuneet tämän uuden tavan maksaa, Intrum Justitian toimitusjohtaja Tommi Sova toteaa.

Kysymys: Haluatko maksaa ostoksesi laskulla?

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja