Palkintogaalan kaunottaret syvänsinisissä – tylsää vai eleganttia?

Screen Actors Guild -gaalan kaunottaret syvänsinisissä. Nicole Kidman, Amanda Seyfried ja Jennifer Lawrence esiintyivät tutussa ja turvallisessa tummasinisessä – tylsää vai aina eleganttia?

Tammikuisessa vuoden 2013 Screen Actors Guild -gaalassa kolme kaunotarta juhli sävy sävyyn. Nicole Kidman, 45, Amanda Seyfried, 27, ja Jennifer Lawrence, 22, olivat valinneet kaikki ylleen ajatonta ja eleganttia tummansinistä. Onko syvänsininen juhlavuudestaan huolimatta tylsä valinta, entä ketä kaunottarista se pukee parhaiten? Katso!

Nicole Kidman

Konkarinäyttelijä Nicole Kidman, 45, kilpaili Screen Actors Guild -gaalassa parhaasta naissivuosasta. Maagista keski-ikää lähestyvä australialainen todistaa sorjalla rungollaan ja ajattomalla kauneudellaan, että ikä on vain numeroita.

Amanda Seyfried

Merenneitohelmaiseen Zac Posenin iltapukuun sonnustautunut Amanday Seyfried, 27, oli kuin satuolento. Rönsyilevä helma, vetten haltian vaaleat laineet ja gaalan trendiväri, syvänsininen, sopivat virheettömälle kaunottarelle. Amanda Seyfried muuten aloitti taipaleensa julkisuuteen ryhtymällä 11-vuotiaana lapsimalliksi, joten ei ihmekään, että naisen kauneus on ylistettyä.

Jennifer Lawrence

Parhaan naispääosan palkinnon napannut Jennifer Lawrence, 22, nähtiin Diorin iltapuvussa. Nainen vältti täpärästi nolon asumokan: hänen astellessa lavalle kaksiosaisen iltapuvun harsomainen aluskerros paljastui niin, että moni luuli naisen helman revenneen kahteen.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat