Paljon uutta Pokémon-rintamalta: Tulossa uusi rannelaite unenseurantaan ja myös uusi peli

Nintendon Japanissa järjestämässä Pokémon-tilaisuudessa on saatu vahvistus uuden Pokémon-pelin julkaisusta sekä tietoa päivitetystä Pokémon GO Plus+ -rannekkeesta, jolla on mahdollista seurata muun muassa unen määrää. Lisäksi tilaisuudessa esiteltiin Pokémon Home, joka on eri pelit yhdistävä pilvipalvelu, jonne pokémoneja on mahdollista tallentaa ja jakaa laitteiden kesken.

Pokémon GO Plus+ -rannekkeen ohessa älypuhelimille julkaistaan Pokémon Sleep -sovellus, joka on suunniteltu unen määrän tarkkailuun. Rannekkeen sisälle on lisätty kiihtyvyysanturi ja ranneke välittää Bluetoothin välityksellä tiedot unen määrästä älypuhelimeen. Pokémon Sleepin julkaisua voi odottaa ensi vuoden aikana ja sovelluksen toiminnasta luvataan tarkempia tietoja vielä ennen julkaisua.

Varsinaisena uutena pelinä tilaisuudessa julkistettiin Pokémon Masters, joka julkaistaan mobiililaitteille. Julkistuksen yhteydessä pelistä saatiin rajatusti tietoa, mutta perusideana vaikuttaa olevan 3 vs. 3 -tyyliset kamppailut, joissa voi pelata eri kouluttajilla ja pokémoneilla sarjan varrelta. Yksi pelin perusideoista onkin yhdistää sarjan historian aikana nähdyt pokémonit ja kouluttajat yhteen peliin.

Lue myös:

    Uusimmat