Paljastiko ruotsalaiskaunottaren uskalias mekko liikaa ihoa? Katso!

Malli ja näyttelijä Malin Åkermanin rohkea asu ei turhia peitellyt. Mutta paljastiko ruotsalaiskaunottaren erikoinen mekko liikaa kerralla?

Hurjat halkiot saattavat nyt kuuminta muotia tähtien keskuudessa, mutta ruotsalais-kanadalaismalli Malin Åkerman, 34, vei näyttävän halkion astetta pidemmälle – vai pitäisikö sanoa korkeammalle.

Nainen oli yhdistänyt kaksi muodikasta elementtiä: näyttävän halkion ja mekon, jossa kyljet saavat loistaa paljaana. Rock of Age -musikaalielokuvansa ensi-illassa edustaneen naisen paljasta pintaa saikin ihailla oikein olan takaa, sillä halkion ja kyljet paljastaneen kangaskaistaleen määrä oli hyvin minimaalinen. Musta-hopea asu on libanonilaisen muotisuunnittelija Reem Acran käsialaa. Åkermanilla nähtiin myös Giuseppe Zanottin seksikkäät, mustat piikkikorkokengät.

Muun muassaWatchmen-elokuvassa Silkkiaaveen tyttären roolia näytellyt tähti on nyt kovassa nosteessa Hollywoodissa; naiselle on povattu peräti viisi elokuvaroolia vuodelle 2012.

Mitä mieltä olet Malin Åkermanin mekosta: paljastiko nainen liika ihoa kerralla vai oliko asu mielestäsi tyylikäs? Kommentoi!

Lue lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: Splash, Thefashion-court.com

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja