Mainos

Paljasta sotkuinen asunto ja kaksoisleukasi: Ruotsalaisnainen kehottaa kuvaamaan aitoa elämää!

Ruotsalainen televisiotoimittaja kampanjoi sosiaalisessa mediassa arkikuvien puolesta.

Sosiaalisessa mediassa jaetaan elämän huippuhetkiä. Ruokakuvat kertovat naapurin nauttivan tuoreita marjoja ja itsepaistettuja vohveleita joka aamu. Täysin valkoiseksi sisustetuissa asunnoissa ei koskaan ole sotkuista. Vaikka kauniita kuvia on ihana katsoa, niiden takana on jokaisessa taloudessa ihan tavallinen arki.

Ruotsalainen toimittaja ja koomikko Karin Adelsköld kirjoittaa Expressen-lehden kolumnissa kaipuustaan nähdä enemmän totuudenmukaisia kuvia. Adelsköld kirjoitti lyhyemmän version tekstistä jo erään Instagram-kuvansa yhteyteen, mutta jatkoi kirjoitustaan vielä Expressenin sivuilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuvan takana on niin paljon sellaista, mitä et näe. 10 epäonnistunutta otosta, joissa kaksoisleuka ja tummat silmänaluset paljastuvat. Kuvan ulkopuolelle ovat jääneet pyykkikasat, pölykoirat ja se auto, johon et vieläkään ole ehtinyt vaihtaa kesärenkaita, Adelsköld valottaa täydellisen kuvan taustoja.

Kampanjan kautta pääsee näkemään ihmisten arjen

Nainen muistuttaa, että ennen sosiaalista mediaa itseään ei voinut verrata keneenkään. Oman kodin siivoa ei tarvinnut hävetä, koska ei tiennyt millaista muiden luona on.

Sen sijaan, että ihmiset kuvaisivat vain täydellisiä ruoka-annoksia ja kampaajan jäljiltä täydellistä hiusmallia Adelsköld kannustaa ihmisiä tiputtelemaan kauniiden kuvien joukkoon myös arkisempia otoksia.

Adelsköld toivookin ihmisten napsivan kuvia kulissien takaa ja lisäävän niihin hashtagin bakominstagram, eli Instagramin takana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suositun televisiojuontajan kampanjaan on jo tartuttu, ja hastagilla löytää myös arkisempia otoksia, jotka paljastavat, miltä kodeissa ennen siivouspäivää näyttää tai millaisen selfien saa väsyneestä ihmisestä. Saisikohan Suomessa aikaan samanlaista somepöhinää?

Lähde: Expressen

***

1:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.