toim. Kati Nappa
Art Goes Kapakka-vieraana ravintolapäällikkö Kimmo Nikko ravintola Bulevardi Kahdesta
Paistettua sorsaa vartaissa ja omena-tattipaistosta 4 annosta
2 puhdistettua sorsaa
Leikkaa sorsista rintapalat erikseen. Kuutioi ne myöhemmin, pujottele vartaisiin ja paista tai grillaa . Mausta suolalla ja valkopippurilla. Valmista luista liemi.
Sorsaliemi
kahden sorsan luut pienittyinä
1 rkl voita
50 g sipulia
25 g porkkanaa
25 g palsternakkaa
25 g selleriä
100 g omenaa
pala valkosipulinkynttä
4 timjamin oksaa
3 dl valkoviiniä
1,5-2 l vettä
Paahda sorsan luita, pilkottuja juureksia ja omenoita 200 asteessa 10 min. Siirrä kattilaan, lisää mausteet ja neste. Keitä miedolla lämmöllä 2 tuntia. Siivilöi toiseen kattilaan ja keitä liemi kokoon puoleen. (osan liemestä voit pakastaa)