Paistettua siikaa ja porkkanakastike 2.10.2001

Kokkina Petri Kolmonen

Paistettua siikaa

suomustettua siikafileetä 150 g / syöjä
ruisjauhoja
suolaa
paistamiseen öljyä tai voita

1. Jauhota siikafileet lihapuolelta
2. Paista pannulla ensin liha puolelta
3. Paista 2 minuuttia / puoli ja mausta suolalla

Porkkanakastike

5 dl porkkanakuutiota
vettä
1 rkl sulatejuustoa
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
suolaa

1. Laita porkkanakuutiot kattilaan ja peitä ne vedellä
2. Keitä porkkanat kypsiksi
3. Sulata toisessa kattilassa voi ja lisää jauhot ja sekoita tasainen massa
4. Lisää kattilaan pienissä erissä keitinliemi ja porkkanat kokoajan sekottaen
5. Mausta juustolla ja suolalla 6.Hauduta hiljalleen 5 minuuttia

Lue myös:

    Uusimmat