Paistettu naudan entrecôte ja superliemi

Entrecôte
EntrecôteMTV
Julkaistu 26.10.2006 14:28(Päivitetty 28.05.2008 10:04)
  • 1 entrecôtepihvi ruokailijaa kohden
  • voita
  • öljyä
  • n. 2 dl liha- tai kanalientä
  • soijaa
  • inkivääriä
  • valkosipulia
  • suolaa
  • pippuria

Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kuumenna pannu, lisää voi ja öljy. Paista pihvit mediumiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folioon vetäytymään.

Valmista liemi lisäämällä pannulla olevan rasvan joukkoon liha- tai kanalientä, soijaa, raastettua inkivääriä ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää nokere voita. Asettele pihvit lautasille ja kaada kastike lihan päälle. Halutessasi voit siivilöidä kastikkeen ennen tarjoilua.

Resepti: Nicolas Thieulon

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle