Paistettu naudan entrecôte ja superliemi

  • 1 entrecôtepihvi ruokailijaa kohden
  • voita
  • öljyä
  • n. 2 dl liha- tai kanalientä
  • soijaa
  • inkivääriä
  • valkosipulia
  • suolaa
  • pippuria

Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kuumenna pannu, lisää voi ja öljy. Paista pihvit mediumiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folioon vetäytymään.

Valmista liemi lisäämällä pannulla olevan rasvan joukkoon liha- tai kanalientä, soijaa, raastettua inkivääriä ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää nokere voita. Asettele pihvit lautasille ja kaada kastike lihan päälle. Halutessasi voit siivilöidä kastikkeen ennen tarjoilua.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat