Painostiko ruhtinas Albert kauneusleikkauksiin? Näin ruhtinatar Charlene on muuttunut

Monacon ruhtinatar Charlene on käynyt läpi monta kauneusleikkausta. Ilkeät kielet sanovat, että kauneusleikkaukset on tehyt prinssi Albertin pyynnöstä.

Vastikään ruhtinas Albert II, 53, kanssa avioitunut Charlene Wittstock eli Monacon ruhtinatar Charlene, 33, on pitkänhuiskea kaunotar, jonka atleettinen vartalo muistuttaa yhä naisen kilpauimariajoista. Olympiatason uimari pääsi piireihin tavattuaan prinssi Albertin vuonna 2000. Suhde syveni vasta viime vuosina ja joillekin oli yllätys, kun Charlenea kosittiin vuosi sitten. Pariskunta ei ole säästynyt kohulta häiden jälkeenkään, sillä ruhtinaalla huhutaan olevan kolmas avioton lapsi. Puheet kulissiavioliitosta kiihtyivät, kun pariskunta asui häämatkallaan eri hotellihuoneissa.

Elämä julkisuudessa on ankaraa. Ruhtinatar Charlene ei ole säästynyt vertailuilta Albertin kuuluisaan äitiin Grace Kellyyn. Näyttelijänäkin tutuksi tullut Kelly oli ihailtu ja karismaattinen nainen, joka tunnettiin erityisesti tyylitajustaan. Kellyn elämä päättyi traagisesti auto-onnettomuudessa vuonna 1982. Charlenen on sanottu kopioivan edesmenneen ruhtinattaren tyyliä. Erityisesti Charlenen kampaukset ja asuvalinnat muistuttavat Kellystä ja on naisten ulkonäössäkin jotakin samaa.

Charlene on kulkenut pitkän tien tyylitaituriksi. Ensimmäiset vuodet julkisuudessa eivät olleet helppoja. Punaisen ristin juhlissa hän mokasi täysin.

– Olin suorastaan elänyt uimapuku päällä ja aivan pihalla muodista. Lainasin juhliin vihreän mekon ystävältäni ja maalasin kynteni punaisella - näytin aivan joulukuuselta, ruhtinatar kauhistelee.

Charlenen ulkonäkö on muuttunut vuosien saatossa. Kaunottaren on kerrottu käyneen korjaamassa nenänsä, lisäämässä huuliinsa täytettä ja suurentaneen rintansa. Kuvat vuosien varrella osoittavat, että nainen on todellakin muuttunut.

Lääkäri Wolfgang Kümpel vahvistaa Bunte-lehdelle, että huulia on operoitu.

– On aika ilmeistä, että niihin on laitettu hyaluronihappoa. Työ on tehty hyvin, sillä ainetta ei ole liikaa. Erityisesti täyteläisempi ylähuuli näyttää hyvältä, koska hänellä on hyvin kapea ylähuuli. Nyt huulet ovat harmoniset, Kümpel toteaa.

Mahdolliset muutokset on kuitenkin tehty hyvällä maulla, joten vain tarkkasilmäisimmät huomaavat, että Charlenen rinnat näyttävät nyt suuremmilta kuin aikoinaan ja nenäkin on suorempi kuin ennen. Ilkeät kielet sanovat, että Charlenen ulkonäköä on muutettu prinssi Albertin toiveesta. Naistenmiehen maineenkin saanut Albert on tottunut kauniisiin naisiin. Hän on tapaillut muun muassa huippumalli Naomi Campbellia.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: bunte.ne, Anna, dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja