Painoluokkaa vaihtavalta UFC-hirmulta valtava muodonmuutos – analyytikko huomasi sivallettavaa

Alemmassa raskaassa sarjassa aiemmin kovaa jälkeä tehnyt UFC-vapaaottelijatähti Jon Jones on tehnyt huomattavan muodonmuutoksen ja hankkinut selvästi lisää massaa.

Yhdysvaltalaisen Jonesin aiempaa kookkaampi ulkomuoto on herättänyt huomiota ja ihailua sosiaalisessa mediassa. Myös Sportbible-julkaisu kuvailee Jonesin näyttämän "absoluuttisen valtavalta". 

Suosittu UFC-analyytikko Luca Fury jakoi tosin piikikkään huomion Jonesin fysiikasta.

– Raskassarjalainen Jon Jones jättää yhä jalkapäivän väliin, Fury kirjoitti Twitterissä ja jakoi samassa yhteydessä kuvan, jossa näkyvät yhdysvaltalaisen jalat.

Kokoa kerryttäneen Jonesin on määrä debytoida raskaassa sarjassa myöhemmin tänä vuonna. Hänen on odotettu kohtaavan UFC:n raskaan sarjan mestaruutta aiemmin hallussaan pitänyt Stipe Miocic.

– Stipe sanoo, että hän tulee olemaan ehdottomassa huipussaan syyskuussa. Olen pettynyt mutta kärsivällinen, haluan raskaan sarjan kaikkien aikojen parhaan hänen ehdottomassa huipussaan. Tulen odottamaan syyskuuhun asti. Ei tekosyitä, Jones hiljattain twiittasi.

Jones otteli viimeksi helmikuussa 2020, jolloin hän puolusti voitokkaasti alemman raskaan sarjan UFC-mestaruutta ottelussa Dominick Reyesiä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat